ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Αχιλλέας Μπέος δηλώνει: «Λέω ότι θέλω και λογαριασμό δεν δίνω» !

Ο Αχιλλέας Μπέος δηλώνει: «Λέω ότι θέλω και λογαριασμό δεν δίνω» !


Αναπάντητα τα ερωτήματα που έθεσε η «Μ» για τις σχέσεις με ΕΥΠ


Το ακαταλόγιστο σε όσα λέει (τηλεφωνικά τουλάχιστον) πιστεύει ότι έχει ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Koriopolis Αχιλλέας Μπέος όπως υποστήριξε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. «Λέω ότι θέλω και λογαριασμό δεν δίνω» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο «διάγγελμά» του μέσω της TRT ο κ. Μπέος εξέφρασε την άποψη ότι έχει τη δυνατότητα να λέει σε τηλεφωνικές του συνομιλίες ακόμη και την μεγαλύτερη ακρότητα όπως για παράδειγμα ότι «θα σκοτώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα» και να μην υπάρχει καμία συνέπεια ή να μην κινητοποιείται κανένας μηχανισμός από την Ελληνική Αστυνομία! «Ότι θέλω λέω ρε, ποιον θα ρωτήσω; Ποιον εισαγγελέα θα ρωτήσω;» εξανέστη ο υπόδικος για τέσσερα κακουργήματα, θέλοντας να απαξιώσει με τον τρόπο του τα στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία και έχουν προκύψει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες.



Ο κ. Μπέος μάλιστα, βασίζει το ακαταλόγιστο που πιστεύει ότι έχει στα όσα λέει, στην κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα ελευθερία του λόγου που έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης!!! Αναφορικά με τα όσα υποστήριξε σε χθεσινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η «Μαγνησία» για τις ενδεχόμενες σχέσεις του με την ΕΥΠ, ο Αχιλλέας Μπέος απέφυγε να απαντήσει βρίζοντας και συκοφαντώντας για ακόμη μια φορά τον δημοσιογράφο Γιώργο Καρεκλίδη, καταλογίζοντάς του μάλιστα, ότι προσπαθεί να επηρεάσει με αυτό τον τρόπο τους δικαστές στην εν εξελίξει δίκη για τους στημένους αγώνας! Ο κ. Μπέος σε δύο περιπτώσεις έχει εμφανιστεί να γνωρίζει συγκεκριμένα περιστατικά με υποκλοπές της ΕΥΠ οι οποίες εμπλέκουν τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τους εκδότες της εφημερίδας «Θεσσαλία» Βασίλη Δανό και «Μαγνησίας» Αρχιμήδη Καρεκλίδη. Μάλιστα χρησιμοποιώντας στοχευμένο δημοσίευμα σε φιλικά προσκείμενο στον ίδιο Μέσο Ενημέρωσης, θέλησε να «περάσει» ότι υπάρχει συγκεκριμένη υποκλοπή της ΕΥΠ που προκαλεί «ανησυχία» στα τοπικά ΜΜΕ. Οι ισχυρισμοί του κ. Μπέου ενώπιον του δικαστηρίου την προηγούμενη εβδομάδα, είναι πολύ σοβαροί για να αγνοηθούν από τη Δικαιοσύνη η οποία θα πρέπει να διερευνήσει την εξίσου σοβαρή καταγγελία που έκανε ο κ. Μπέος, ότι «υπάλληλοι της ΕΥΠ έχουν γίνει πλούσιοι», «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν την θέση τους στην εν λόγω υπηρεσία προκειμένου να αποκρύψουν στοιχεία από την δικογραφία του Koriopolis απεμπλέκοντας έτσι πολιτικά ή άλλα πρόσωπα, φυσικά με τα ανάλογα ανταλλάγματα. Όλα τα παραπάνω βέβαια ίσως να αποτελούν και αποκυήματα της φαντασίας του κατηγορούμενου και ουδέποτε να συνέβησαν. Ίσως και να εμπίπτουν στο ακαταλόγιστο που ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος πιστεύει ότι έχει και να συνοψίζονται στην δική του μάλιστα φράση «ότι θέλω λέω και λογαριασμό δεν δίνω».



Δυστυχώς ο κ. Μπέος για ακόμη μια φορά δεν αναφέρθηκε καθόλου στα έργα που αφορούν τον Βόλο και τα όσα θα διεκδικήσει είτε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ή από τα αρμόδια υπουργεία, αλλά ακολούθησε το καθιερωμένο υβρεολόγιό του εναντίον συμπολιτών μας, με την ανοχή του συμπαρουσιαστή του.

















Πηγή: www.magnesianews.gr











































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια