ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Παύλος Πολάκης ήρθε χθες και εγκαινίασε έργα στα 2 νοσοκομεία της Λάρισας

Ο Παύλος Πολάκης ήρθε χθες και εγκαινίασε έργα στα 2 νοσοκομεία της Λάρισας



Στη Λάρισα ήρθε χθες, Τρίτη ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης ο οποίος εγκαινίασε διάφορα έργα τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας, Πανεπιστημιακό και Γενικό.






Σε δηλώσεις του Ο Παύλος Πολάκης, τόνισε: 


«Εγκαινιάσαμε σήμερα μαζί με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο χρονικό διάστημα.

Αυτό που θέλω να πω με μια κουβέντα είναι ότι και εδώ σε αυτή την επίσκεψη που κάνουμε και σε όλη την χωρά το τελευταίο χρονικό διάστημα επιβεβαιώνεται ότι περνάμε σε μια άλλη φάση. Από τη φάση της εξισορρόπησης ενώ συστήματος το όποιο κατέρρεε περνάμε σε φάση πλέον της αναβάθμισης της βελτίωσης των υποδομών και της ενίσχυσης της δυναμικότητας του δημοσίου συστήματος υγειάς .Τα δυο χρόνια που πέρασαν καταφέραμε να ενισχύσουμε με περίπου 1,1 δις ευρώ πραγματικό χρήμα ετησίως τον δημόσιο τομέα της υγειάς και γενικά τις δημοσιές παροχές. Μέχρι στιγμής έχουν προσληφθεί πάνω από 9.500 άτομα σε προσωπικό όλων των κατηγοριών και με διαφορές εργασιακές σχέσεις και είναι στον δρόμο για ν αναλάβουν υπηρεσία με προκηρύξεις που έχουν γίνει άλλοι 9.000 που θεωρούμε ότι είναι η μεγαλύτερη ένωση προσωπικού που έχει γίνει από την συγκρότηση του ΕΣΥ. θα προχωρήσουμε πολύ στοχευόμενα από εδώ και πέρα και συγκεκριμένα, αξιοποιώντας το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και το αποθεματικό του υπουργείου και με τα προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς είμαστε σε πολύ καλή επικοινωνία με τους περιφερειάρχες και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό.

Έχουν ενταχθεί πολλά έργα και αναμένονται να ενταχθούν και άλλα στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 14. Υπαρχει και ένα μεγάλο ποσό από την δωρεά Νιάρχου που θα γίνει στοχευμένα ενίσχυση εξοπλισμών και ξενοδοχειακών υποδομών».




Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Αρχικά ο υπουργός αφού συναντήθηκε με τους εργαζόμενους οι οποίοι του μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, έκανε τα εγκαίνια του νέου Μαγνητικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο, όπως επίσης, του εξοπλισμού Χειρουργείων και Αναισθησιολογικού τμήματος και της ΜΕΘ – ΜΑΦ.










Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Επόμενη στάση Πολάκη το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, για τα εγκαίνια της Κλινικής Επείγουσας Ιατρικής, των καινούριων μηχανημάτων Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και του Γραμμικού Επιταχυντή του τμήματος Ακτινοθεραπείας.


Όμως η ημέρα …εγκαινίων δεν σταμάτησε εκεί, αφού εγκαινίασε και έκθεση Φωτογραφίας του Γαλλικού Ινστιτούτου με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Υγείας στην «Εστία Πολιτισμού».











Πηγή: www.postlarissa.gr






























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια