ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Σωκράτης Φάμελλος και Παύλος Πολάκης επισκέπτονται αύριο τη Λάρισα

Σωκράτης Φάμελλος και Παύλος Πολάκης επισκέπτονται αύριο τη Λάρισα



Δύο επισκέψεις μελών του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης αναμένουμε για αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Λάρισας... Δύο επισκέψεις με ιδιαίτερη σημασία η κάθε μία.



Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος θα βρεθεί αύριο Τρίτη στη Λάρισα, προκειμένου να παραστεί στις 10 το πρωί στο «Χατζηγιάννειο» όπου θα διεξαχθεί ημερίδα για την αναθεώρηση των Σχεδίων Διαχείρισης Υδάτων της Θεσσαλίας.


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την 1η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας, ενώ διοργανώνεται από την Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και τη Διεύθυνση Υδάτων Θεσσαλίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.




Αλλά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναμένεται επίσης αύριο Τρίτη στη Λάρισα προκειμένου να εγκαινιάσει 6 έργα των 2 Νοσοκομείων της Λάρισας.


Αναλυτικά:

  • Στις 10.30 το πρωί στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ», εγκαίνια του Μαγνητικού Τομογράφου, έργο ΕΣΠΑ 2014-2020,αντικατάσταση εξοπλισμού Χειρουργείων και Αναισθησιολογικού τμήματος, καθώς και εξοπλισμού για την ΜΕΘ – ΜΑΦ.
  • Στις 12.30 το μεσημέρι στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ θα γίνουν τα εγκαίνια της νεοϊδρυθείσας Κλινική Επείγουσας Ιατρικής με τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και Ημερήσιας Νοσηλείας 20 κλινών, των νέων μηχανημάτων Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, έργο ΕΣΠΑ 2014-2020, καθώς και του Γραμμικού Επιταχυντή, σημαντική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».



































Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος
























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια