ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

3 πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν χθες στο Ειρηνοδικείο Βόλου

3 πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν χθες στο Ειρηνοδικείο Βόλου


Δεκάδες μέλη της κίνησης δεν επέτρεψαν την είσοδο στους συμβολαιογράφους


Τρεις πλειστηριασμοί, που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Βόλου ματαιώθηκαν, διότι τα συγκεντρωμένα μέλη της κίνησης κατά των πλειστηριασμών δεν επέτρεψαν, για πολλοστή φορά, σε δύο συμβολαιογράφους και την κήρυκα να μπουν στη δικαστική αίθουσα.
Στα Δικαστήρια του Βόλου παραβρέθηκαν, για άλλη μια Τετάρτη δεκάδες μέλη της κίνησης που ειρηνικά και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό δεν επέτρεψαν την είσοδο στους συμβολαιογράφους, που αποχώρησαν, υπό τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.



Για σήμερα είχαν προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός, με επίσπευση τράπεζας οικοπεδική έκταση με διώροφο σπίτι έκτασης 42 τ.μ. στην Αγία Κυριακή Τρικερίου, για ποσό οφειλής 70.000 Ευρώ και με τιμή πρώτης προσφοράς 63.000 Ευρώ.



Με αίτηση του ιδιοκτήτη επρόκειτο να εκπλειστηριαστεί οικόπεδο 732 τ.μ. στην Αγριά με βιομηχανικό χώρο 170 τ.μ. κατασκευής από πάνελ, ιδιοκτησίας ανώνυμης εταιρίας. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για κληρονομιά, που δεν έγινε αποδοχή της και η προσωρινή διοίκηση της εταιρίας ζητά να βγει σε πλειστηριασμό το ακίνητο, έχοντας υποβάλει τρεις αιτήσεις. Η τιμή πρώτης προσφοράς του ακινήτου ήταν 144.000 Ευρώ.



Τέλος, με επίσπευση της ΔΟΥ Βόλου και αίτηση του ιδιοκτήτη, επρόκειτο να εκλειστηριαστεί διαμέρισμα στο Βόλο έκτασης 96 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 Ευρώ για το διαμέρισμα και αποθήκη (τιμή πρώτης προσφοράς 560 Ευρώ). Για τον πλειστηριασμό του ακινήτου, ο ιδιοκτήτης είχε υποβάλει αίτηση δύο φορές.









Πηγή: www.magnesianews.gr












































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια