ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

«Ηγέτιδα δύναμη η νέα Κεντροαριστερά» δηλώνει ο Γιάννης Μανιάτης από τη Λάρισα

«Ηγέτιδα δύναμη η νέα Κεντροαριστερά» δηλώνει ο  Γιάννης Μανιάτης από τη Λάρισα


Το όραμά του για την νέα Κεντροαριστερά η οποία θα προκύψει μετά από τις εκλογές περιέγραψε ο υποψήφιος της διαδικασίας, Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης. Ο κ. Μανιάτης τόνισε ότι για την διαδικασία της ψηφοφορίας υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 150.000 ψηφοφόροι.


Ο κ. Μανιάτης μιλώντας για την επόμενη ημέρα της Κεντροαριστεράς τόνισε ότι 

«Η Ν.Δ και ο μας υπολογίζουν στον πολιτικό χώρο ως συμπλήρωμα. Όμως θα διαψευστούν και θα διαπιστώσουν ότι η Νέα Κεντροαριστερά θα είναι ηγέτιδα δύναμη στην νέα πολιτική πραγματικότητα».


Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών σημείωσε ότι «μετά τις εκλογές δεν αποκλείουμε συζητήσεις για συνεργασίες αλλά με βάση ένα προοδευτικό πλαίσιο που θα βάλουμε εμείς», είπε ο κ. Μανιάτης.


Στην περίπτωση που ο ίδιος δεν εκλεγεί για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της Κεντροαριστεράς υπογράμμισε πως θα είναι ένας απλός στρατιώτης της παράταξης. «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και μετά τις εκλογές. Είναι κάτι που ζητά ο κόσμος», παρατήρησε.


Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ότι 2,5 χρόνια δεν έφεραν καμιά επένδυση, ενώ περιέγραψε το οικονομικό όραμα της νέας παράταξης για την νέα Ελλάδα. 


«Θέλουμε την Ελλάδα της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της εργασίας μετά τα δύο αχρείαστα μνημόνια Τσίπρα», 

κατέληξε ο Γιάννης Μανιάτης.





Πηγή: www.larissanet.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια