ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Καρό σημαία χθες το απόγευμα για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας 2017 από τη Λάρισα - Φωτογραφικά στιγμιότυπα (ΦΩΤΟ)

Καρό σημαία χθες το απόγευμα για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας 2017 από τη Λάρισα - Φωτογραφικά στιγμιότυπα (ΦΩΤΟ)



Με φόντο το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, δόθηκε, η εκκίνηση του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδας 2017


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας το απόγευμα της Παρασκευής, για να παρακολουθήσει την εκκίνηση του Ιστορικού Ράλι Ελλάδας 2017, που διοργανώνεται φέτος στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.



59 πληρώματα δηλώνουν φέτος το «παρών» στην αθλητική διοργάνωση, με εξαιρετικές διαδρομές στη Θεσσαλία, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι έναν, αλλά 6 αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.





Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δημ. Τάχο, συνομίλησαν με τα στελέχη της διοργάνωσης αλλά και μέλη των αγωνιστικών ομάδων, ενώ ενημερώθηκαν και για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.



Ο Δήμαρχος, στο τέλος της ενημέρωσης, ευχήθηκε «καλούς, πετυχημένους και ασφαλείς αγώνες» και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Λάρισα και η Θεσσαλία θα αγκαλιάσει τη διοργάνωση.





Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Ελληνικός όσο και ο διεθνής αγώνας Regularity, διοργανώνονται από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας ΟΜΑΕ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και τη Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας Σερρών. 



Επίτιμος διοργανωτής των αγώνων είναι ο Δήμος Λαρισαίων.



Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκκίνηση του αγώνα...



























Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια