ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Νέα πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου Plasma Light από την Diamond Clinic !

Νέα πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου Plasma Light από την Diamond Clinic !


Το πρόσωπο του κάθε ανθρώπου, και κυρίως της γυναίκας, είναι το κυριότερο κομμάτι της ομορφιάς του. Ο χρόνος αφήνει επάνω στο πρόσωπό μας τα σημάδια του. Η Diamond Clinic με την πρωτοποριακή θεραπεία Plasma Light γυρίζει τον χρόνο πίσω...  


Το Plasma Light είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία ανανέωσης και αναδόμησης προσώπου τελευταίας τεχνολογίας. Αποτελεί μία καινοτόμο-επαναστατική μη επεμβατική μέθοδο κατάλληλη για αναίμακτη βλεφαροπλαστική προερχόμενη από την Μεγάλη Βρετανία


Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία χρησιμοποιεί το πλάσμα - σχηματίζεται μέσω του ιονισμού των ατμοσφαιρικών αερίων - για να ενεργοποιήσει την άμεση συστολή και σύσφιξη των ινών του δέρματος. Δημιουργεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο μεταφέροντας θερμότητα στις υπό θεραπεία περιοχές χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Καθένα από τα πολλά μικροσκοπικά spots που δημιουργούνται εξαχνώνει τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να επηρεάζει τη βασική μεμβράνη και χωρίς να προκαλεί το συνήθη εμφανή ερεθισμό των κλασσικών χειρουργικών και laser μεθόδων.


Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.




Ξαναζωντανέψτε το βλέμμα σας, μειώνοντας τα σημάδια του χρόνου

Χρησιμοποιώντας την ενέργεια plasma light στοχεύουμε στην περίσσεια του δέρματος αλλά και στις ρυτίδες στο ¨πόδι της χήνας΄. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία και η ολοκλήρωση της θεραπείας μας δίνει αποτέλεσμα εφάμιλο της χειρουργικής βλεφαροπλαστικής. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο διορθώνουμε στον ίδιο χρόνο τα άνω και κάτω βλέφαρα.


Η θεραπεία εφαρμόζεται από Ειδικό Δερματολόγο, είναι απόλυτα ασφαλής και έχει πιστοποιητικό CE.





Περιγραφή Θεραπείας

Προκαλεί παθητική εκγύμναση των μυών του προσώπου έτσι ώστε έχουμε σύσφιξη των μυών και αίσθηση μηχανικού τεντώματος. Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. 


Ενδείκνυται για:
  • lifting βλεφάρων
  • εξάλειψη ρυτίδων της περιοφθαλμικής και περιστοματικής περιοχής
  • δυσγχρωμίες, γεροντικές κηλίδες
  • ουλές ακμής και ενεργό ακμή


Απέσπασε το Α’ Βραβείο στη Διεθνή Έκθεση InterCharm 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα.






Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει;

  • Δεν υπάρχει πόνος.
  • Δε χρειάζεται νυστέρι.
  • Δε χρειάζεται ράμματα.
  • Δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας.
  • Από την πρώτη εφαρμογή τα αποτελέσματα είναι εμφανή και πιθανότατα να χρειαστείτε μια δεύτερη εφαρμογή για την ολοκλήρωση της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής.





Τα πλεονεκτήματα της Plasma Light

Η μέθοδος είναι ασφαλής και αποτελεσματική.


Ιδανική για ασθενείς που δεν επιθυμούν ή δεν επιτρέπεται να προβούν σε χειρουργικές ή laser μεθόδους με σημαντικά μικρότερη ανάρρωση.
Αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο.





Εφαρμογή σε: Γυναίκες & ΆντρεςΠεριοχή Πρόσωπο, Λαιμό & Ντεκολτέ












Στη Λάρισα θα το βρείτε στην Diamond Clinic

Ένα οργανωμένο ινστιτούτο στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής σας περιμένει στο κέντρο της Λάρισας, για να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφοι, πιο ελκυστικοί, πιο υγιείς και ευτυχισμένοι!


Το ινστιτούτο ομορφιάς Diamond Clinic απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν να τον βλέπουν όμορφο.


Οι άνθρωποι του Diamond Clinic αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν με υπευθυνότητα, σας υποδέχονται στον υπέροχο και ζεστό χώρο τους για δωρεάν διάγνωση και ενημέρωση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες . Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού και με την εμπειρία τους στο χώρο της κοσμητικής αισθητικής θα σας βοηθήσουν με θέματα που αφορούν στην εμφάνισή σας. 




ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Το Diamond Clinic σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το καταρτημένο προσωπικό του Diamond Clinic θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την θεραπεία Plasma Light.


Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στο Diamond Clinic!








ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Κούμα 17 (3ος όροφος), Λάρισα 
Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2411 117794 & 2411 103173 

Δευτέρα - Παρασκευή 
10:00 - 20:00 

Instagram: diamondclinicla

























Γράφει για την larisacitynews.gr



































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια