ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

7 Ονειρεμένοι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί

7 Ονειρεμένοι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί


Τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη είναι μια από τις πιο όμορφες και παραμυθένιες εποχές του χρόνου. Είναι εκείνα τα οποία ζωγραφίζουν χαμόγελα στα πρόσωπα κάθε ανθρώπου, κάνοντας τον να ξεχάσει κάθε σκέψη και σκοτούρα, προσφέροντας γαλήνη, και για κάποιους τυχερούς ξεκούραση.



Οι περισσότεροι από μας βλέπουμε τα Χριστούγεννα σαν ένα μέσω απόδρασης από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Και πόσα ταξίδια δεν έχουν γίνει που μένουν βαθιά χαραγμένα στις πιο όμορφες μας αναμνήσεις...


Είναι λοιπόν μια συγχορδία συναισθημάτων τα οποία μοιραζόμαστε με ξεχωριστά άτομα για μας, ζώντας διαφορετικές στιγμές που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε.Έτσι στολισμένοι δρόμοι και βιτρίνες γεμάτες λαμπιόνια μας μαγεύουν και μας δίνουν την αίσθηση πως είμαστε και εμείς ένα μέρος του παραμυθιού.


Σοκάκια γεμάτα χρώμα και αρωματισμένα με τα πιο λαχταριστά γλυκά που οι νοικοκυρές κρατούν με τα ήθη και τα έθιμα τους, μετατρέπουν κάθε χωρά σε μια διαφορετική ενότητα όλου αυτού του παραμυθένιου Βιβλίου.


Ελέγξτε εδώ τους 7 τοπ χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης, παίρνοντας μια ξεχωριστή απ τον καθένα γεύση, που θα σε κάνει να τον λατρέψεις.



1.Κοπεγχάγη, Δανία





2.Ροβανιέμι, Λαπωνία




3.Νυρεμβέργη, Γερμανία



4.Στρασβούργο, Γαλλία




5.Πράγα, Τσεχία



6.Λονδίνο, Αγγλία


7.Βιέννη, Αυστρία



Εσύ πού θα πας φέτος τα Χριστούγεννα;





Γράφει για την larisacitynews.gr
Marios Lou





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια