ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Η ΑΕΛ θέλει μόνο την νίκη σήμερα στο AEl FC Arena κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ΑΕΛ θέλει μόνο την νίκη σήμερα στο AEl FC Arena κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης


Μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας παίρνει και πάλι… μπροστά και η ΑΕΛ καλείται σήμερα το απόγευμα (17:15) να αντιμετωπίσει στο AEL FC ARENA τον ισόβαθμό της Απόλλωνα Σμύρνης.


Μία ακόμη ευκαιρία για τη λαρισινή ομάδα να συνεχίσει το θετικό σερί των τελευταίων αγώνων και να προσθέσει ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα στη συγκομιδή της. Και όπου «καλό» φυσικά και αναφερόμαστε σε νίκη, γιατί οι «βυσσινί» πρέπει τέτοιου είδους παιχνίδια να τα κάνουν δικά τους και να παίρνουν τα πάντα με την ολοκλήρωσή τους.


Εύκολη αναμέτρηση σίγουρα δεν είναι, οι Ριζουπολίτες βρίσκονται κι αυτοί σε «καλό φεγγάρι», κάνουν ουσιαστιακά μία αντίστοιχη με την ΑΕΛ πορεία κατορθώνοντας στα τελευταία ματς να μείνουν αήττητοι και να «σκαρφαλώνουν» στον βαθμολογικό πίνακα.


Όμως, για το λαρισινό συγκρότημα το αυριανό ματς είναι στην κυριολεξία μονόδρομος, για να το επιτρέψει να διατηρήσει την ηρεμία του και κυρίως την αισιοδοξία του στα μέγιστα επίπεδα. Γνωρίζουν οι «βυσσινί» ότι η νίκη είναι αυτή που θα τους επιτρέψει να βάλουν και μία ακόμη ομάδα σε ρόλο «κυνηγού», την ίδια ώρα που οι ίδιοι θα ξεσφίγγουν τη θηλιά γύρω από το λαιμό τους.


Μοιάζει λοιπόν για μία «χρυσή ευκαιρία» για την ΑΕΛ το σημερινό, αλλά και το συνολικό πρόγραμμα ως και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα και να δημιουργήσει μία απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, «γλυκοκοιτάζοντας» και πιο ψηλά στη συνέχεια.


Μία ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτούν οι «βυσσινί» για να μπούνε στα πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου με άλλον… άερα και κυρίως με βαθμολογική άνεση, έχοντας δημιουργήσει τα απαραίτητα «ελατήρια» που θα είναι ικανά να απορροφήσουν τους όποιους… κραδασμούς δημιουργηθούν.





Πηγή: www.larissanet.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια