ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Αυτή είναι η «MissBumBum 2017» και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από Βραζιλιάνα ! (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η «MissBumBum 2017» και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από Βραζιλιάνα ! (ΦΩΤΟ)


Η 28χρονη καλλίπυγη Βραζιλιάνα, Ρόζι Ολιβέιρα κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές και να διακριθεί σε έναν «σκληρό» διαγωνισμό στη χώρα της σάμπα.


Διαθέτει τα καλύτερα οπίσθια του πλανήτη.


Η 28χρονη καλλίπυγη Βραζιλιάνα Ρόζι Ολιβέιρα μπορεί να επαίρεται για την οπίσθια πλευρά της αφού, διακρίθηκε ύστερα από έναν «σκληρό» διαγωνισμό στη χώρα της σάμπα. 


Ο διαγωνισμός «MissBumBum» που διεξάγεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία και θεωρείται το ύπατο αξίωμα για τους ομορφότερους γλουτούς, την έκανε περήφανη. 



Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild,στον φετινό διαγωνισμό καλλίγραμμες μοντέλες λικνίστηκαν στην πασαρέλα φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι. Όταν όμως η Ρόζι ανέβηκε στην πασαρέλα κι άρχισε να δείχνει στο κοινό το φλογερό της ταμπεραμέντο, τότε κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές. 


Μία μόνο ήταν η προϋπόθεση για τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων, όπως επισημαίνει η μεγαλύτερη εφημερίδα της Γερμανίας. H περιφέρεια των γλουτών τους να μην ξεπερνά τα 106 εκατοστά. Ευτυχώς, η περιφέρεια των γλουτών της Ρόζι αγγίζει τα 100 εκατοστά. 





Όταν άκουσε από την κριτική επιτροπή ότι ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού,το μοντέλο από το Σάο Πάολο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. 



Η Ρόζι ξεχώρισε από τις συνολικά 100 διαγωνιζόμενες. Είκοσι επτά υποψήφιες επιλέχθηκαν για την δεύτερη φάση και στη συνέχεια, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αναδείχθηκε η «MissbumΒum 2017». 












Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια