ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Ραγκούσης στέλνει μήνυμα από τη Λάρισα: «Υπουργός του Μητσοτάκη δεν θα γίνω»

Ο Γιάννης Ραγκούσης στέλνει μήνυμα από τη Λάρισα: «Υπουργός του Μητσοτάκη δεν θα γίνω»



Ενα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε από την κεντρική του ομιλία στην Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής, ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης. Ο πρώην υπουργός δήλωσε υπέρμαχος των συνεργασιών για την επόμενη ημέρα, άλλα στέλνοντας μήνυμα στους υπόλοιπους συνδιεκδικητές της ηγεσίας του νέου φορέα, απέρριψε την περίπτωση της αφομοίωσης της παράταξης από την ΝΔ.

«Πρέπει να συνεργάζονται τα κόμματα για να λύνουν τα προβλήματα των πολιτών. Άλλο αυτό και άλλο να πας να γίνεις υπουργός του Μητσοτάκη. Εγώ υπουργός του Μητσοτάκη δεν θέλω να γίνω», 

σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.








Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε «υπαρξιακό ζήτημα το ζήτημα απεξάρτησης από την Ν.Δ.». Μάλιστα περιέγραψε και το πλαίσιο που θα πρέπει να κινηθεί ώστε να γίνει ξανά ηγέτιδα δύναμη στον πολιτικό στίβο.

«Πρέπει η Κεντροαριστερά να οροθετηθεί σε σχέση με το μέλλον με την ΝΔ. Όσο δεν εκπέμπουμε ένα τέτοιο μήνυμα, τόσο δεν πλησιάζει ο κόσμος», 

παρατήρησε.








Στην γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani που έγινε η ομιλία ο κ. Ραγκούσης έκανε λόγο για σχέσεις εμπιστοσύνης που πρέπει να οικοδομήσει με τους ψηφοφόρους ο νέος φορέας και θύμισε ότι μετά την Μεταπολίτευση, η Κεντροαριστερά ανασυντάσσεται για τρίτη φορά ύστερα από την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ και την κρίση του 2008.





Πηγή: www.larissanet.gr (Π.Γ.)






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια