ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

“Σαφάρι” της Τροχαίας χθες το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου

“Σαφάρι” της Τροχαίας χθες το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου


Κλήσεις και αφαίρεση πινακίδων από δεκάδες οχήματα σε Δημητριάδος και Ιάσονος


“Σαφάρι” στο κέντρο του Βόλου έκανε χθες το απόγευμα η Τροχαία Βόλου κόβοντας δεκάδες κλήσεις και αφαιρώντας αντίστοιχα τις πινακίδες από τα οχήματα που είχαν σταθμεύσει παράνομα σε Ιάσονος και Δημητριάδος, σε μια προσπάθεια να μπει μια τάξη στο κυκλοφοριακό κομφούζιο που αντιμετωπίζει η πόλη. 


Συνολικά πέντε μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό, πήραν “σκούπα” στις 8.30 μ.μ. όλες τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που ήταν σταθμευμένα πάνω σε κίτρινη γραμμή. Οι καταστηματάρχες της οδού Ιάσονος βγήκαν από τα μαγαζιά τους και παρακολουθούσαν τις συντονισμένες και γρήγορες κινήσεις των οργάνων της τάξης, τα οποία δεν χρειάστηκαν παρά μόνο 30 λεπτά της ώρας για να κόψουν δεκάδες κλήσεις στους δύο κεντρικούς δρόμους της πόλης. 



Το κυκλοφοριακό πρόβλημα εντάθηκε τους τελευταίους δύο μήνες και εξαιτίας της τοποθέτησης του εορταστικού στολισμού ενόψει των Χριστουγέννων που βρίσκονται μια “ανάσα” από σήμερα, ωστόσο βαριές είναι οι ευθύνες που βαρύνουν και τους πολίτες οι οποίοι σταθμεύουν σε σημεία όπου παρεμποδίζεται ακόμη και η κυκλοφορία των λεωφορείων, διογκώνοντας το πρόβλημα.





Πηγή: www.magnesianews.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια