ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Συζήτηση για το μέλλον της Παιδικής Στέγης Λάρισας είχε ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Συζήτηση για το μέλλον της Παιδικής Στέγης Λάρισας είχε ο Δήμαρχος Λαρισαίων



Με το Δ.Σ. της Ελληνικής Μέριμνας Παιδικής Στέγης Λάρισας, συναντήθηκε την Τετάρτη ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. 


Στη συνάντηση τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν το δήμαρχο για την κατάσταση που βρίσκεται το ίδρυμα και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. 


Ως γνωστόν, η Παιδική Στέγη είναι ένα ιστορικό προνοιακό ίδρυμα για τα παιδιά, που με σημαντικό έργο εδώ και πολλές δεκαετίες. Ωστόσο, μέσα σε περίοδο κρίσης τόσο η Παιδική Στέγη Λάρισας, όσο και άλλα προνοιακά ιδρύματα, αντιμετωπίζουν ουσιαστικό ζήτημα επιβίωσης.


Στο πλαίσιο αυτό τα μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν τον προβληματισμό τους για το εάν υπάρχει η δυνατότητα η Παιδική Στέγη να τεθεί υπό την σκέπη του Δήμου Λαρισαίων, με τον κ. Καλογιάννη να τονίζει την ανάγκη της διεύρυνσης όλων των διαδικασιών που αφορούν τα θεσμικά και νομικά ζητήματα της υπόθεσης. 


Στη συνάντηση μετείχαν η πρόεδρος της Παιδικής Στέγης Λάρισας κ. Αγγελική Σιτρά, η αντιπρόεδρος κ. Βάσω Γαλάνη και τα μέλη κ.κ. Δημ. Μηνάς, Αϊντα Χατζηθεοφίλου, Θ. Παπαθεοδώρου, Σολ. Φώλια, Π. Τσολάκη και Β. Βαγενά.







Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια