ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Νέες πληροφοριακές πινακίδες στα Τρίκαλα

Νέες πληροφοριακές πινακίδες στα Τρίκαλα



Ο Δήμος Τρικκαίων μπήκε στη θέση των οδηγών και βελτιώνει αισθητά την πληροφόρηση των επισκεπτών


Το… τιμόνι των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών πήρε στα χέρια του ο Δήμος Τρικκαίων και αλλάζει τις πινακίδες στα Τρίκαλα. Με εμφανείς τις ελλείψεις προειδοποιητικών πληροφοριακών πινακίδων ή τις καταστροφές και την παλαιότητα πολλών εκ των υπαρχουσών, ο Δήμος Τρικκαίων είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία τοποθέτησης νέων πινακίδων. 


Ηδη, το προηγούμενο διάστημα τοποθετήθηκαν πινακίδες έξω από την πόλη, πληροφορώντας τους πολίτες για τη διαδρομή. Πλέον, άρχισε η δεύτερη φάση, αυτή της αντικατάστασης ή τοποθέτησης νέων πινακίδων εντός πόλης. Προηγήθηκε εκπόνηση σχετικής μελέτης από τους συγκοινωνιολόγους του τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών (Δ/νση Χωροταξίας και Περιβάλλοντος), που κατέδειξε δέκα βασικά σημεία, στα οποία είναι απαραίτητη η ύπαρξη πινακίδων. 


Αυτές οι πινακίδες, είτε αφορούν σε κατευθύνσεις προς πόλεις και χωριά, είτε σε τουριστικού ή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, είτε πληροφορούν για την ύπαρξη βασικών υπηρεσιών εντός των Τρικάλων (π.χ. Δημαρχείο, Νοσοκομείο).





Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι η για πρώτη φορά αναγραφή των μουσείων και μνημείων, παλιών και νέων που ανέδειξαν τα Τρίκαλα και είναι πόλος χιλιάδων επισκεπτών (Μύλος Ματσόπουλου, τζαμί, Μουσείο Τσιτσάνη, Κάστρο).



Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Newsroom larisacitynews.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »