ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Με πλήθος κόσμου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Επιμελητήριο Λάρισας

Με πλήθος κόσμου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Επιμελητήριο Λάρισας


Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του 3ου ορόφου στο Επιμελητήριο Λάρισας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς είχαμε και αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση . Ο νέος πρόεδρος Σωτήρης Γιαννακόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στους στόχους της νέας διοίκησης με έμφαση στην προώθηση των εξαγωγών και την ανάδειξη του αγροτοδιατροφικού τομέα του Νομού.


Ακόμη ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος εστίασε στην πραγματική παραγωγή και τον πρωτογενή, επισημαίνοντας πως τα τοπικά προϊόντα για να πάρουν επιπρόσθετη αξία θα πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο των εξαγωγών, ενώ εκείνο που χρειάζεται είναι παραγωγοί! Επίσης αναφέρθηκε και στην καμπάνια του Επιμελητηρίου στήριξης των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων και την ανάγκη συνεργειών.


Σκληρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική για τους υψηλούς φόρους εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για να λάβει απάντηση από τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος κ. Νίκο Παπαδόπουλο πως η φετινή χρονιά, θα είναι χρονιά της επιχειρηματικότητας από την κυβέρνηση.


Στην ομιλία του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης χαρακτήρισε «αρένα» πολιτικής αντιπαράθεσης το βήμα του Επιμελητηρίου και έκανε λόγο για συνεργασία όλων των φορέων.





Επίσης χαιρέτησαν οι βουλευτές του νομού Χρήστος Κέλλας, Κώστας Μπαργιώτας και Γιώργος Κατσιαντώνης.


Χαιρετισμούς απηύθυναν οι δήμαρχοι Λάρισας, Ελασσόνας, Φαρσάλων και Τυρνάβου κκ. Απόστολος Καλογιάννης, Νίκος Ευαγγέλου, Άρης Καραχάλιος και Παναγιώτης Σαρχώσης.


Επίσης σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ, Αχιλλέας Νταβέλης και η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κα Νικολέττα Μπασδέκη.


Ακολούθησε η κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Μουρτζανός.


Η βραδιά έκλεισε με δείπνο και μουσική από ορχήστρα λαρισαίων καλλιτεχνών.




Πηγή: www.thessaliatv.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »