ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ροζ σκάνδαλο "μεγατόνων" στην εκκλησία: Ο Μητροπολίτης και η τρανσέξουαλ ερωμένη του!!! (ΦΩΤΟ)

Ροζ σκάνδαλο "μεγατόνων" στην εκκλησία: Ο Μητροπολίτης και η τρανσέξουαλ ερωμένη του!!! (ΦΩΤΟ)


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΥ

Tο φιλί της αμαρτίας: Φωτογραφίες-ντοκουμέντα με τον ιεράρχη να πετά τα ράσα του στο σαλόνι


❱❱ Οι αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση μητροπολίτη με γνωστή τρανσέξουαλ δεν έχουν τελειωμό. 


Η «Εspresso» σήμερα δημοσιεύει φωτογραφίες-ντοκουμέντα μέσα από την ερωτική φωλιά της τρανσέξουαλ Αφροδίτης Κωνσταντίνου...

... στη Φωκίωνος Νέγρη, εκεί όπου, όπως υποστηρίζει η ίδια, την επισκέφθηκε ο μητροπολίτης!


Το φωτογραφικό υλικό που έχει στην κατοχή της η «Espresso» δείχνει τον ιεράρχη να επισκέπτεται την πρώην ιερόδουλη στο σπίτι της όπου, όπως εκείνη ισχυρίζεται, έζησαν ακόμη μία παθιασμένη βραδιά.


Η φωτογραφία-σοκ, στην οποία ο μητροπολίτης φιλιέται στο στόμα με την τρανς ερωμένη του στο σαλόνι του σπιτιού της, προκαλεί δίχως άλλο το θρησκευτικό αίσθημα! Κρατώντας του σφιχτά το χέρι, η τρανσέξουαλ φιλιέται με τον μητροπολίτη, καλωσορίζοντάς τον με πάθος στο σπίτι της.


«Φυσικά και είχε έρθει και στο σπίτι μου και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Οι προσωπικές μου φωτογραφίες που υπάρχουν στους τοίχους από διάφορες στιγμές της ζωής μου είναι αδιάψευστος μάρτυρας» υποστηρίζει η Αφροδίτη Κωνσταντίνου.




Για το «καυτό» ραντεβού τους εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ της Δευτέρας η τρανσέξουαλ είχε προσέξει από νωρίς τα πάντα, τόσο στην εμφάνισή της, που ήθελε να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ, όσο και στους εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματός της, που βρίσκεται στην περιοχή του φημισμένου πεζόδρομου. Ειδικά για την περίσταση, επέλεξε να ντυθεί με το πιο μικροσκοπικό κατακόκκινο φόρεμα της γκαρνταρόμπας της, το οποίο αφήνει ακάλυπτα πολλά σημεία του κορμιού της. Αλλωστε, όπως δηλώνει εκείνη, η εμφάνισή της ήταν από τα πρώτα στοιχεία που πρόσεξε ο ιεράρχης κατά τη γνωριμία τους...


«Θα πω κάτι που τα λέει όλα. Δεν αντιστάθηκε στην ομορφιά μου και στον απαγορευμένο καρπό με το όνομα Αφροδίτη» αναφέρει με στόμφο.


Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, το κουδούνι του σπιτιού χτύπησε στις 19.15. Ανοιξε γρήγορα, για να μη δουν τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων της τον δεσπότη να στέκεται έξω από την πόρτα της και υποψιαστούν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Μόλις μπήκε, αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί και στη συνέχεια ο μητροπολίτης αποχωρίστηκε το μάλλινο ράσο που φορούσε εξαιτίας του κρύου που έκανε έξω, μένοντας για λίγο με το αντερί και το λευκό πουκάμισό του.


Στον καναπέ

Ωσπου να καθίσει (όπως λέει) στον αναπαυτικό κόκκινο καναπέ του σαλονιού με τον χαμηλό κρυφό φωτισμό, η Αφροδίτη έβαλε διακριτικά να παίζει στο ράδιο-cd η αγαπημένη της μουσική με κομμάτια των Σταμάτη Σπανουδάκη, Βαγγέλη Παπαθανασίου και Enigma.


Η κουβέντα, σε συνδυασμό με το κόκκινο κρασί και τη ζέστη που επικρατεί μέσα στο διαμέρισμα, δεν θα αργήσει να χαλαρώσει το κλίμα ανάμεσά τους, με τον μητροπολίτη να σηκώνεται από τον καναπέ για να βγάλει και το αντερί που φορούσε και να μείνει μόνο με το λευκό πουκάμισό του στο σαλόνι της τρανσέξουαλ, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η «Εspresso».


Στην ερωτική φωλιά της Αφροδίτης διακρίνονται οι αμέτρητες φωτογραφίες της (κυρίως από την εποχή που μεσουρανούσε στα περιοδικά και στις τηλεοπτικές εκπομπές), οι πίνακες ζωγραφικής με τα αναγεννησιακά θέματα και τις βαριές σκαλιστές χρυσές κορνίζες, καθώς και οι δύο ξυλόγλυπτες χρυσές βάσεις με τα πρόσωπα αγγέλων στον τοίχο. Ούτε σε... γκαλερί να πήγαινε ο μητροπολίτης! Εκτός και αν είναι λάτρης της τέχνης...




Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ

Αυτή είναι η τρανς ερωμένη του δεσπότη


❱❱ Η γνωριμία με τον μητροπολίτη, τα λάγνα βλέμματα και η πρώτη σεξουαλική επαφή της με τον ιεράρχη!



Αν χθες κάποιοι από την Ιεραρχία της Εκκλησίας έχασαν τον ύπνο τους μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου μεγατόνων, τότε σήμερα θα πρέπει να πάρουν τα... βουνά! Η «Espresso» αποκαλύπτει την ταυτότητα της τρανσέξουαλ ερωμένης του δεσπότη!


Πρόκειται για την Αφροδίτη Κωνσταντίνου, η οποία σπάει τη σιωπή της ξετυλίγοντας το κουβάρι των συνταρακτικών αποκαλύψεων γύρω από την ερωτική σχέση της με μητροπολίτη: «Αποφάσισα να ανακαλύψω τον Θεό που έκρυβα μέσα μου και βρήκα τον... διάολό μου»! 




Με τη φράση αυτή η εξ αλλαγής φύλου γυναίκα και πρώην ιερόδουλη αρχίζει την αφήγησή της στην πρώτη συνάντηση που είχα μαζί της, όταν θέλησε να αποκαλύψει όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η ίδια λέει πως η σχέση της με τον ιεράρχη άρχισε όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει για πάντα το αμαρτωλό παρελθόν της και τα σκοτεινά δωμάτια του πληρωμένου έρωτα, με μοναδικό στόχο τη σωτηρία της ψυχής της.


«Ολα ξεκίνησαν, όταν πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω την πορνεία και τη ζωή μέσα στους οίκους ανοχής. Είχα συγκεντρώσει πλέον μια καλή περιουσία, που μου εξασφάλιζε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου. Από την άλλη, είχα μπουχτίσει απ' όλη αυτή τη βρομιά που είχα ζήσει και ήθελα να αλλάξω διαδρομή. Ετσι, αποφάσισα να ψάξω να βρω τον Θεό. Από μικρό παιδί μεγάλωσα μέσα στην εκκλησία, ντυνόμουν μάλιστα και παπαδάκι. Η γιαγιά μου ήταν θρήσκα και μύησε κι εμένα. Ετσι, πάντα πίστευα πως υπάρχει ο Ενας και μοναδικός Θεός. Ακόμα και όταν δούλευα στους οίκους ανοχής, εγώ νόμιζα πως με βοηθάει ο Θεός και βγάζω όλα αυτά τα λεφτά! Τόσο χαζή ήμουν, γιατί άλλες συναδέλφισσές μου δεν κατάφεραν αυτά που έκανα εγώ. Εξασφάλισα πραγματικά το μέλλον μου και μάλιστα όλα νόμιμα και δηλωμένα».


Η αναζήτηση αυτή οδήγησε την Αφροδίτη Κωνσταντίνου να επισκεφτεί πολλά προσκυνήματα σε εκκλησίες και μοναστήρια.


«Ημουν πάντα προσεκτική, ντυμένη όπως πρέπει, χωρίς να θέλω να προκαλώ, αλλά το καμάκι που δεχόμουν δεν είχε τελειωμό. Ετσι, σε ένα από τα προσκυνήματα βρέθηκα μπροστά στον μητροπολίτη και στο πεπρωμένο μου. Εκεί κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Επαθα πλάκα από την ομορφιά του, αλλά είχε και πειθώ, από την πρώτη κιόλας γνωριμία. Είναι άνδρας παλαιάς κοπής και το ξέρει! Τρελάθηκε όταν με είδε, το λάγνο βλέμμα του έλεγε πολλά! Εντυπωσιάστηκε τόσο, που ήθελε να μάθει τα πάντα για μένα. Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Για τουλάχιστον δύο χρόνια τον είχα καψουρευτεί τόσο, που δεν ήθελα να βλέπω και να επικοινωνώ με κανέναν άλλον. Τον αποκαλούσα μάλιστα... πάτερ ημών...»


Από την πρώτη κιόλας συνάντησή τους η τρανσέξουαλ αισθάνθηκε πως βρήκε επιτέλους στη ζωή της τη σανίδα σωτηρίας που αναζητούσε από τη μέρα που αποφάσισε να σταματήσει να εκδίδεται.


«Τη δεύτερη φορά, και αφού είχαμε ανταλλάξει πολλά μηνύματα, συναντηθήκαμε στον προσωπικό του χώρο όπου με κάλεσε. Του μίλησα για μένα, γιατί δεν ήθελα να τον κοροϊδεύω. Ηθελα να ξέρει τα πάντα, για την πορνεία, την αλλαγή φύλου, όλα. Εκεί νιώσαμε πολύ τρυφερά ο ένας για τον άλλον. Χωρίς να το καταλάβουμε, μέσα σε λίγα λεπτά ήμασταν γυμνοί. Αφεθήκαμε ο ένας στα χάδια του άλλου και κάναμε έρωτα. Τότε κατάλαβα ότι και οι δυο δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πάθος μας».




Τα δύο πρώτα χρόνια του δεσμού του το παράνομο ζευγάρι έζησε έναν τρελό, ανομολόγητο έρωτα και, όπως αποκαλύπτει η Αφροδίτη Κωνσταντίνου, ο δεσπότης ήταν άψογος απέναντί της.


«Ημουν τόσο ερωτευμένη, που δεν καταλάβαινα τίποτα. Ο ίδιος προσπαθούσε να είναι πιο προσεκτικός, αλλά μάταια. Η αλήθεια είναι πως είχα γίνει υπερβολική, ήμουν άρρωστη μαζί του, το παραδέχομαι. Με καλούσε παντού, όπου ιερουργούσε ήθελε να είμαι κι εγώ. Τον έβλεπα στο γραφείο του σαν να μην τρέχει τίποτα. Αδιαφορούσα αν μπορεί κάποιος να υποπτευόταν τι συμβαίνει ανάμεσα σε μένα και σ' εκείνον. Είχα ενθουσιαστεί από όλη αυτή τη δόξα, ενώ με είχε πείσει πως ήμουν η εκλεκτή» εξομολογείται χαρακτηριστικά! «Ηταν αμέτρητες οι φορές που κάναμε έρωτα κι εγώ ένιωθα κάθε φορά ότι ερχόμουν ολοένα και περισσότερο κοντά του» λέει αποκαλύπτοντας τα πρώτα κομμάτια της σχέσης τους...


Μεγάλωσε με τη γιαγιά της, στα 17 της άλλαξε φύλο και έβγαλε αρκετά λεφτά χάρη στον στόλο


Με καταγωγή από το χωριό Ανάργυροι της Φλώρινας, η Αφροδίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε σε ηλικία μόλις 40 ημερών να μεγαλώνει με τη γιαγιά της.


«Οι γονείς μου έκαναν καθένας τη ζωή του, με αποτέλεσμα να με μεγαλώσει η γιαγιά μου. Εως τα 14 ήμουν εκεί, αλλά της έφυγα και πήγα στη Θεσσαλονίκη, όπου άρχισα να εκδίδομαι. Στα 17 κατέβηκα στην Αθήνα για την ίδια δουλειά, ενώ στα 20 έκανα την αλλαγή φύλου. Εκεί έγινε το μεγάλο μπαμ με μένα, γιατί μαζί μου ασχολήθηκαν τα μεγαλύτερα περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές της χώρας. Μου έγιναν πολλές προτάσεις, μέχρι και οι Dolce & Gabbana με είχαν δει τότε στο αεροδρόμιο και μου έδωσαν την κάρτα τους για να πάω να τους συναντήσω στο Μιλάνο! Γύρισα όλη την Ελλάδα, έκανα χρήματα, ενώ, κάθε φορά που ερχόταν κάποιος στόλος σε Κρήτη ή Ρόδο, μου έμεναν πολλά λεφτά! Εκατομμύρια. Να είναι καλά ο στόλος» διηγείται.


Η Αφροδίτη αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στους πελάτες της βρέθηκαν και πολλοί επιφανείς άνδρες.


«Εχω ξαπλώσει στο κρεβάτι με πολλούς επωνύμους, γι' αυτό μην τολμήσει κανείς να σκεφτεί πως χρησιμοποιώ τον άνθρωπο αυτόν. Δεν έχω κανέναν λόγο. Αν ήταν, θα μπορούσα να μιλήσω και για άλλους σημαντικούς άνδρες που βρέθηκαν στη ζωή μου, με τους οποίους είχα και κάτι σοβαρό. Κι όμως, ποτέ δεν είπα τίποτα για κανέναν. Οσο έκανε τη δουλειά αυτή, η Αφροδίτη ήταν σωστή και ήξερε πώς να συμπεριφερθεί σε όλους όσοι την πλησίασαν».



ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ! ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ


Το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για την ερωτική σχέση της τρανσέξουαλ με μητροπολίτη προκάλεσε ήδη τριγμούς στους εκκλησιαστικούς κόλπους.


Οσα συγκλονιστικά είδαν πρώτη φορά χθες τα φώτα της δημοσιότητας απασχόλησαν όλες τις συνοδικές επιτροπές και έκαναν τους μητροπολίτες να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον με καχυποψία! Στην Ιερά Σύνοδο από νωρίς χθες το πρωί έγινε χαμός.




Μητροπολίτες έστελναν τους συνεργάτες τους να προμηθευτούν την «Espresso», ενώ στα πηγαδάκια που είχαν σχηματιστεί το ροζ σκάνδαλο μονοπωλούσε το ενδιαφέρον.


Τα τηλέφωνα της «Espresso» έσπασαν από ιερείς αλλά και αναγνώστες που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τον αμαρτωλό δεσμό!




Πηγή: www.espressonews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »