Αντιεξουσιαστές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην Λάρισα για να πραγματοποιήσουν αντιπολεμική πορεία. Η πόλη της Λάρισας είχε μετατραπεί σε "φρούριο" με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται σε καίρια σημεία, με στόχο την αποφυγή επεισοδίων, ακολουθώντας καθ' όλη τη διάρκεια τους συγκεντρωμένους των συλλογικοτήτων στους δρόμους της πόλης.
Η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 12:00 μ.μ. από την πλατεία Ταχυδρομείου, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μαζικά με την συνοδεία της αστυνομίας έξω από την πύλη του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), όπου και παρέμειναν φωνάζοντας συνθήματα για περίπου 20 λεπτά.
Οι διαδηλωτές, περίπου 200 νεαρά άτομα, έκανα πορεία στο κέντρο της πόλης, κρατώντας σημαίες και φορώντας πολλοί από αυτούς αντιασφυξιογόνες μάσκες, ενώ σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους έγραφαν συνθήματα με σπρέι σε κεντρικά υποκαστήματα τραπεζών αλλά και καταστήματα.
[ads-post]
Εντύπωση μας προκάλεσε η συμμετοχή και πολύ μικρών παιδιών στην πορεία των αντιεξουσιαστών, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός της larisacitynews.gr.
* Στις φωτογραφίες έχουν σβηστεί τα πρόσωπα των συμμετεχόντων μετά από απαίτηση των αντιεξουσιαστών...
Οι αντιεξουσιαστές καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας τους μοίραζαν και πετούσαν φυλλάδια με το κείμενο που ακολουθεί:
Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος













Follow on Instagram
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου