ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Οι Λαρισαίοι κτηνοτρόφοι διαμαρτυρήθηκαν, μοίρασαν γάλα, ήρθαν απέναντι στα ΜΑΤ αλλά συναντήθηκαν με Αποστόλου

Οι Λαρισαίοι κτηνοτρόφοι διαμαρτυρήθηκαν, μοίρασαν γάλα, ήρθαν απέναντι στα ΜΑΤ αλλά συναντήθηκαν με Αποστόλου


Αυτή τη φορά οι κτηνοτρόφοι επέλεξαν να μην πετάξουν γάλα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά να το μοιράσουν σε Λαρισαίους που διέρχονταν από την Κεντρική Πλατεία, όπου και πραγματοποιείται το συλλαλητήριο.


Εικόνες από τη διανομή του γάλακτος:






Οι κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν και έστειλαν μήνυμα ότι «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν πάει άλλο. Πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την επιβίωση του κλάδου της κτηνοτροφίας και των οικογενειών μας. Η πτώση των τιμών στο αιγοπρόβειο γάλα καθώς και το σταμάτημα από αρκετούς τυροκόμους να λαμβάνουν το γάλα από συναδέλφους θα μας καταστρέψει ολοκληρωτικά».


Από το βήμα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας Νίκος Παλάσκας ανακοίνωσε πως αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων θα συναντηθεί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.


Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το συλλαλητήριο:









[ads-post]



ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST

Πορεία κτηνοτρόφων και συνάντηση με Αποστόλου





Μετά το τέλος της συγκέντρωσης στην Κεντρική Πλατεία οι κτηνοτρόφοι κατευθύνθηκαν με πορεία προς το ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και διεξάγονταν το συνέδριο του Economist.


Σε απόσταση ασφαλείας από τον χώρο, στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου, ήταν παρατεταγμένη διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία και δεν επέτρεψε στους κτηνοτρόφους να συνεχίσουν.


Μετά από διαβουλεύσεις αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων πέρασε στο ξενοδοχείο όπου αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση με τον κ. Αποστόλου.


Φωτογραφικά στιγμιότυπα:











Πηγή: www.larissanet.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια