ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ανίερες συμμαχίες και μυστικές συναντήσεις στον Ερυθρό Σταυρό

Ανίερες συμμαχίες και μυστικές συναντήσεις στον Ερυθρό Σταυρό



Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον Ερυθρό Σταυρό. Ξαφνικά εμφανίζεται μέλος που εκλέχθηκε (σε αρκετά χαμηλή θέση) στις τελευταίες εκλογές να διεκδικεί την θέση του Προέδρου. Είναι κοινό μυστικό ότι αυτός πέτυχε την εκλογή του με την υποστήριξη Μαρτίνη, από τον οποίο ζήτησε στήριξη, αλλά στην συνέχεια ο Μαρτίνης, από χθες το μεσημέρι μετά από ραντεβού τους που ακυρώθηκε, τον αποκήρυξε για λόγους που δεν γνωρίζουμε. 


Έτσι από χθες το μεσημέρι τα τηλέφωνα – προς άλλους εκλεγέντες συμβούλους – άναψαν. Θεμιτό (;;;). 


Όμως η συνέχεια ήταν ακόμη πιο τραγική. Έχουμε την πληροφορία ότι ο “υποψήφιος Πρόεδρος” ψάχνοντας στηρίγματα το βράδυ της Τετάρτης (6/6) είχε ένα περίεργο ραντεβού σε ξενοδοχείο των Αθηνών. Στην ομήγυρη συμμετείχαν ο κατ’ επανάληψη διορισμένος τ. Πρόεδρος, ο αποπεμφθείς τ. Γ. Γραμματέας, ο Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Πανταζόπουλος (με ποια ιδιότητα άραγε;) ο “υποψήφιος Πρόεδρος” και 3-4 εκλεγέντες σύμβουλοι του περιβάλλοντος Αυγερινού. Δεν αναφέρουμε ακόμη τα ονόματα των συμβούλων ελπίζοντας ότι στην σημερινή πρώτη συνεδρίαση του νέου ΚΔΣ θα ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν σωστό, όπως είναι θεμιτό, χωρίς όμως να δημιουργήσουν προβλήματα στην διαδικασία. Όποιος θέλει να διεκδικήσει την θέση του Προέδρου δικαιούται να το κάνει εφ’ όσον εκθέσει τις απόψεις του και πείσει τους εκλεγέντες συμβούλους να του αναθέσουν το αξίωμα αυτό. Τι συζητήθηκε ή τι συμφωνήθηκε στην συνάντηση αυτή δεν το γνωρίζουμε (ακόμη) και δεν μας ενδιαφέρει. Όπως δεν μας ενδιαφέρει ποια θα είναι η σύνθεση του νέου ΚΔΣ, αρκεί να υπάρχει χημεία και ταύτιση απόψεων μεταξύ τους, να είναι βγαλμένη από δημοκρατικές διαδικασίες και όχι από ανίερες συμμαχίες και υπόγειες διαδρομές. 


[ads-post]


Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα η Πανελλήνια Κίνηση Ερυθροσταυριτών παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και επεμβαίνει με το δικαίωμα που της δίνει ο Νόμος. Με την δημοσιοποίηση κάθε ενέργειας που θα γίνεται κάτω από το τραπέζι ή θα είναι παράτυπη ή παράνομη. 


Και δεν είμαστε ούτε αφελείς, ούτε ρομαντικοί. Γνωρίζουμε τις διεργασίες που γίνονται για κάποια εκλογή. Αλλά αυτές να γίνονται μεταξύ των άμεσα εμπλεκόμενων και όχι από περιφερειακά κυκλώματα. 


Με την ελπίδα να εξελιχθούν όλα ομαλά στην σημερινή πρώτη συνεδρίαση το κλείνουμε εδώ. 


Αλλά θα επανέλθουμε… 


Με εντολή της Δ.Ε. της Π.Κ.Ε. 
Φώτης Βακιρτζηδέλης 
Υπεύθυνος επικοινωνίας




Newsroom larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια