ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καθήλωσε το κοινό η παράσταση "The GREATEST SHOW" της Burn the Floor! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καθήλωσε το κοινό η παράσταση "The GREATEST SHOW" της Burn the Floor! (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 21 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, η ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ επετειακή μουσικοχορευτική παράσταση "The GREATEST SHOW" για τα 10 χρόνια λειτουργίας της Σχολής Χορού "Burn the Floor". Μία μουσικοχορευτική παράσταση ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, την οποία παρακολούθησαν 1000 τυχεροί θεατές στις 2 SOLD OUT παραστάσεις (απογευματινή και βραδινή). 


Μία άκρως επαγγελματική μουσικοχορευτική παράσταση, η οποία για πρώτη φορά παρουσιάστηκε κάτι ανάλογο στο κοινό της Λάρισας, με την συμμετοχή 350 καλλιτεχνών ηθοποιών & χορευτών όλων των ηλικιών και 20 καταξιωμένων χορογράφων, υπό την επίβλεψη του Διευθυντή της Burn the Floor, κ. Χρήστου Κατούνα, και την σκηνοθετική επιμέλεια του ταλαντούχου καλλιτέχνη & χορογράφου κ. Μάριου Μιλτιάδου, που φέτος έγινε ευρέως γνωστός κερδίζοντας το πολύ πετυχημένο τηλεοπτικό σόου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», και για 1η φορά, ήρθε στην πόλη μας, τιμώντας την "Burn the Floor" και όλους τους φίλους Λαρισαίους. 


Δείτε φωτογραφικό υλικό από την παράσταση μέσα από τον φακό της larisacitynews.gr :





* Επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό της παράστασης μπορείτε να βρείτε στο Φωτογραφικό Στούντιο του Gousgounis Jim (Μεγ. Αλεξάνδρου 29) 





Η νέα παραγωγή της «BURN ΤΗΕ FLOOR DANCE & PERFORMING ARTS HOME», προκάλεσε, προβλημάτισε, συγκίνησε και θα να μείνει στην ιστορία ως η καλύτερη των 10 χρόνων λειτουργίας της. 


Αρωγοί στο μουσικό ταξίδι, ήταν καταξιωμένη Σοπράνο και μέλος της γυναικείας πολυβραβευμένης χορωδίας της πόλης μας «InDonnation»κα Έλενα Γκατζά που «έντυσε» την παράσταση με την υπέροχη φωνή της αλλά και ο πολύ πετυχημένος και ταλαντούχος ηθοποιός & τραγουδιστής της πόλης μας κ. Δημήτρης Φωτίου που ως αφηγητής απογείωσε την παράσταση ταξιδεύοντας το κοινό με την υπέροχη & άκρως μαγική φωνή του.


Καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης, το κοινό είχε την “πολυτέλεια” να παρακολουθείσει ένα αληθινό - στην κυριολεξία - κινηματογραφικό ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ το οποίο συνδυάστηκε με ευρηματικό τρόπο πάνω στην σκηνή, από ηθοποιούς, χορευτές και τραγουδιστές. 


Αρμόδιος για το γραφιστικό “Background” αποτέλεσμα και την άψογη αναπαράσταση της κινηματογραφικής ιστορίας, (μέσω Προτζέκτορα) ήταν ο αναγνωρισμένος Σκηνοθέτης & υπεύθυνος της Κινηματογραφικής εταιρείας «Golden Movies», κος Πασχάλης Μαντής, που το όνομα του στον χώρο του κινηματογράφου είναι συνώνυμο της ποιότητας και της υψηλής αισθητικής και συνεργάστηκε για 1η φορά με την BURN THE FLOOR.


[ads-post]


Συντελεστές της παράστασης: 
  • Καλλιτεχνική Διεύθυνση : ο Χορογράφος Μάριος Μιλτιάδου
  • Aφηγητής : ο Ηθοποιός και Τραγουδιστής Δήμήτρης Φωτίου 
  • Vocal Performer : η Σοπράνο και μέλός της Γυναικείας Χορωδίας “ΙnDonnation” Γκατζά Έλενα 
  • Graphic Background : Golden Movies ( Πασχάλης Μαντής)
  • Γενική Επιμέλεια Παράστασης : Χρήστος Κατούνας

Δείτε στο video που ακολουθεί στιγμιότυπα από την παράσταση μέσα από τον φακό της larisacitynews.gr :




* Ολόκληρη την παράσταση σε DVD από επαγγελματική τρικάμερη λήψη, μπορείτε να την προμηθευτείτε από την γραμματεία της Burn the Floor.




BURN THE FLOOR
Μ.Αλεξάνδρου 7-11, 1ος όροφος 
(έναντι κεντρικής Πλατείας)
📞 2410 25 23 65 



Υποστηρικτής και Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας της παράστασης ήταν η





Στο τέλος της παράστασης αναπολήσαμε και συγκινηθήκαμε μέσω ενός ευχαριστηρίου video που επιμελήθηκε ο ίδιος ο Διευθυντής της Burn the Floor, κ. Χρήστος Κατούνας, με μία αναδρομή στα 10 χρόνια λειτουργίας της Σχολής.


Δείτε το εδώ...




Χρόνια Πολλά Burn the Floor


Καλό Καλοκαίρι





Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια