ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Μάγεψε ο Λαρισαίος Γιάννης Κοτσερίδης χθες βράδυ κοινό και κριτές στο "The Voice" (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μάγεψε ο Λαρισαίος Γιάννης Κοτσερίδης χθες βράδυ κοινό και κριτική επιτροπή στο "The Voice" (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Στο τηλεοπτικό "The Voice" εμφανίστηκε χθες βράδυ ο γνωστός Λαρισαίος τραγουδιστής, μουσικός και φίλος, Γιάννης Κοτσερίδης.


Ο Γιάννης Κοτσερίδης τραγουδώντας με το λαούτο του «Σου μιλώ και κοκκινίζεις», του Διονύση Σαββόπουλου και ευρέως γνωστό τα τελευταία χρόνια από την φωνή του Γιάννη Χαρούλη, το οποίο εκτελεσμένο άψογα από τον Γιάννη ξεσήκωσε το κοινό και "ανάγκασε" την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν τις καρέκλες τους δίνοντάς του το πράσινο φως για την επόμενη φάση του τηλεοπτικού παιχνιδιού.   





Μάλιστα ο Σάκης Ρούβας προσπαθώντας να τον κερδίσει στην ομάδα του έκανε αναφορά στην Λαρισαία σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, η οποία κατάγεται από την Βερδικούσα.


Ο Γιάννης Κοτσερίδης όμως τελικά επέλεξε να μπει στην ομάδα της "'Ωραίας Ελένης" όπως είπε, δηλαδή της Έλενας Παπαρίζου.


Απολαύστε τον στο video που ακολουθεί... 





Ο Γιάννης Κοτσερίδης όμως δεν βρέθηκε μόνος του στα Audition του "The Voice", καθώς είχε για παρέα του και εμψυχωτή τον κουμπάρο του και γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία της Λάρισας (ΜΥΛΟΣ 1927) και του Πλαταμώνα (Hotel-Restaurant-Bar DIAS), Άλκη Σακογιάννη.





Ο γνωστός και καταξιωμένος τραγουδιστής ο Γιάννης Κοτσερίδης εμφανίζεται κάθε Σάββατο βράδυ με τη "Μπάντα του Μύλου" στη σκηνή του Μύλου 1927 χαρίζοντας μας μοναδικές μελωδικές στιγμές, με την υποστήριξη της larisacitynews.GR





Εμείς από μέρους μας μόνο ένα έχουμε να πούμε...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ



Γράφει για την larisacitynews.GR
Νίκος Παπαδόπουλος







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια