ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Σεμινάρια για επαγγελματίες από το Επιμελητήριο Λάρισας

Σεμινάρια για επαγγελματίες από το Επιμελητήριο Λάρισας



Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση διεξήχθη χτες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας, η έναρξη του σεμιναρίου με θέμα «Η προσωπική και επαγγελματική σχέση των άλλων και του κόσμου: Οι θέσεις της ζωής», με εισηγήτρια την κοινωνιολόγο κα Διονυσία Τριπολίτου.





Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, καθώς και η Γενική Γραμματέας του ΔΣ του Επιμελητηρίου η κα Καλλιόπη Τζήκα.


[ads-post]


Ο βασικός σκοπός του σεμιναρίου, είναι να διερευνηθούν βιωματικά όσα σύμφωνα με τις έρευνες διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια του οικογενειακού περίγυρου ενός νέου παιδιού καθώς και στο περιβάλλον του, που απήντησε λίγο ή πολύ στις ανάγκες και στις αισθήσεις του. Κάθε άτομο υιοθέτησε αρκετά σύντομα, πριν τα 7 χρόνια του μία από τις τέσσερις «Θέσεις Ζωής» ή «υπαρξιακές θέσεις». Αυτή η «Θέση Ζωής» επηρέασε τον τρόπο με τον οποίο ένα άτομο σκέπτεται, δρα και επικοινωνεί, με τους άλλους ανθρώπους καθώς επίσης ενεργεί στο επαγγελματικό του περιβάλλον.





Το σεμινάριο θα διεξάγεται κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, και κάθε Πέμπτη (18:00 – 21:00) έως και την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας.



Newsroom larisacitynews.GR




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια