ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Αυτά είναι τα καλύτερα μοντέλα αυτοκινήτων της χρονιάς που φεύγει

Αυτά είναι τα καλύτερα μοντέλα αυτοκινήτων της χρονιάς που φεύγει


Πολλά ήταν τα νέα μοντέλα που γνωρίσαμε και δοκιμάσαμε διανύοντας μαζί τους πολλά χιλιόμετρα μέσα στο 2018. Παρακάτω παρουσιάζουμε 10 εξ αυτών που ξεχώρισαν με τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά.


Η «αυλαία» για το 2018 πλησιάζει και όπως είναι φυσικό, ήρθε η ώρα του απολογισμού για τη χρονιά που κλείνει. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έβαλαν τα δυνατά τους και μας παρουσίασαν μια σειρά από νέα μοντέλα, που γνωρίσατε μέσα από τις σελίδες του Newsauto. Κάποια από αυτά μας κέντρισαν το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον με τη σχεδίασή τους, κάποια άλλα με τον χαρακτήρα τους, ενώ άλλα με τις τεχνολογίες που εξοπλίζονται. Ωστόσο τα 10 παρακάτω ήταν αυτά που ξεχώρισαν.


Ξεκινώντας από τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τη νέα, 2η κατά σειρά, γενιά του Audi Q3. To μικρομεσαίο πολυτελές SUV άλλαξε ριζικά σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στους τομείς της ποιότητας και της οδικής συμπεριφοράς, που είναι αμφότεροι κορυφαία για την κατηγορία του.


Συνεχίζοντας στο segment των SUV, στο γαλλικό στρατόπεδο αυτή τη φορά, το PSA Group λανσάρισε το 2018 τα DS 7 Crossback & Peugeot 5008, με τα οποία εισέρχεται με αξιώσεις στα μονοπάτια των premium κατασκευαστών. Μένοντας στα SUV, στο πιο προσιτό κομμάτι της κατηγορίας, ξεχωρίσαμε και τη δεύτερη γενιά του Dacia Duster η οποία βελτιώθηκε σε πολλά σημεία διατηρώντας τον Value For Money χαρακτήρα της.


[ads-post]


Οι Κορεάτες, τώρα, φαίνεται πως διανύουν την καλύτερη περίοδό τους παρουσιάζοντας συνεχώς προτάσεις που σφυροκοπούν τους παραδοσιακούς Ευρωπαίους παίχτες. Αυτό, άλλωστε, διαπιστώσαμε οδηγώντας τα νέα Kia Ceed & Hyundai Kona. Η Ford έδωσε το παρόν και πάλι στη μικρομεσαία κατηγορία με το νέο Focus, ένα μοντέλο που φιλοδοξεί να συνεχίσει το μύθο της πρώτης γενιάς του.


Παράλληλα, μέσα στο 2018 οι Σουηδοί παρουσίασαν το πρώτο τους compact SUV. Το νέο XC40 διατηρεί το προφίλ των μεγαλύτερων «XC», με τη βασική έκδοση T3 των 1,5 λίτρων να είναι πλήρης σε όλα τα επίπεδα. Μέσα στον Νοέμβριο, η πιο εμπορική κατηγορία της ελληνικής αγοράς υποδέχτηκε την ανανεωμένη Fabia. Το μικρό μοντέλο της Skoda αναβαθμίστηκε στο σύνολό του αποκτώντας ακόμη μια εξοπλιστική έκδοση, την Monte Carlo.


Tέλος, ένα από μεγαλύτερα λανσαρίσματα του 2018 ήταν αυτό της νέας Mercedes A-Class. Οι Γερμανοί έκαναν επίδειξη ισχύος και παρουσίασαν ένα αυτοκίνητο που ήρθε για να ορίσει τη μικρομεσαία premium κατηγορία. Εκτός της ποιότητας και της οδικής συμπεριφοράς, στα unique χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου συγκαταλέγονται ο νέος τούρμπο βενζινοκινητήρας των 1,3 λίτρων με τα 163 άλογα, αλλά και το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης MBUX.



Audi Q3




DS 7 Crossback



Dacia Duster



Ford Focus



Hyundai Kona



Kia Ceed



Mercedes A-Class



Peugeot 5008



Skoda Fabia



Volvo XC40





Πηγή: www.newsauto.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια