ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

H Κhloe Kardashian δίνει την απάντησή της για τις απιστίες του Tristan Thompson με στίχους του... Παντελή Παντελίδη! (ΦΩΤΟ)

H Κhloe Kardashian δίνει την απάντησή της για τις απιστίες του Tristan Thompson με στίχους του... Παντελή Παντελίδη! (ΦΩΤΟ)


Όσο δέρμα κι αν πετάξεις φίδι είσαι δε θα αλλάξεις


Η τελευταία απιστία του Tristan Thompson έχει το όνομα Jordyn Woods και δυστυχώς ήταν κολλητή φίλη της αδερφής της Khloe Kardashian, δηλαδή της Kylie Jenner.

O παίκτης του NBA δεν είναι η πρώτη φορά που απατάει τη μητέρα της κόρης του True, αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού έφερε την απιστία μέσα στο σπίτι.

Η Khloe, χωρίς προφανώς να γνωρίζει ότι ο Έλληνας τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχει χρησιμοποιήσει παρόμοιους στίχους σε τραγούδι του, ανέβασε ένα story στο Instagram της που γράφει το εξής: “Νο matter how much a snake sheds skin. It’s still a snake”, που σημαίνει “Δεν έχει σημασία πόσο δέρμα πετάει ένα φίδι. Παραμένει φίδι.”






Το τραγούδι του Έλληνα τραγουδιστή που μας ήρθε στο μυαλό έχει τίτλο ” Το φίδι” και ο στίχος λέει: Όσο δέρμα κι αν πετάξεις,φίδι είσαι δε θ’ αλλάξεις.

Μπορεί να μην κατονομάζει το σε ποιον αναφέρεται, αλλά όλοι κάποιον φανταζόμαστε, αφού το story αυτό ανέβηκε αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της απιστίας του Thompson.




Πηγή: www.marieclaire.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια