ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Την Πρωταπριλιά (σαν ψέμα) ξεκινούν τα έργα στην οδό Ασκληπιού στη Λάρισα

Την Πρωταπριλιά (σαν ψέμα) ξεκινούν τα έργα στην οδό Ασκληπιού στη Λάρισα



Σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας θα μετατραπεί η οδός Ασκληπιού με τις εργασίες να ξεκινούν την 1η Απριλίου και να ολοκληρώνονται στις 17 Αυγούστου.

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας δόθηκαν στη δημοσιότητα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν: 

Α1′ ΦΑΣΗ (από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου):
  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων Ρ-8, Ρ-50, Ρ-49. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου.

Β2′ ΦΑΣΗ (από την οδό Ηπείρου έως την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων):
  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Ηπείρου έως την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων Ρ-8, Ρ-50α, Ρ-49, Ρ- 50δ, Π-25. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Ασκληπιού, Βουλγαροκτόνου, Παναγούλη και Οικονόμου ε§ Οικονόμων.

Γ3′ ΦΑΣΗ (από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων έως την οδό Ιουστιανού):
  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων έως την οδό Ιουστιανού σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων Ρ-8, Ρ-51δ, Π-25. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Φρ. Ρούσβελτ και Παναγούλη.

[ads-post]

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη του Δήμου Λαρισαίων.




Πηγή: www.kosmoslarissa.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια