ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πολύτιμη ισοπαλία πηρε η ΑΕΛ με 1-1 απο τον ΠΑΟΚ



Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέσπασε η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής, αναβάλλοντας παράλληλα τη… στέψη για τους φιλοξενούμενους.


Ο Πέλκας άνοιξε το σκορ στο 55’, αλλά ο Γιακιμόφσκι απάντησε στο 64’ για το 1-1, που παρέμεινε ως το τέλος. Ο βαθμός είναι πολύτιμος για τους «βυσσινί» που θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, ενώ ο ΠΑΟΚ θα περιμένει μια εβδομάδα για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.
Αποφασισμένος να αναδειχτεί από απόψε πρωταθλητής παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ στο AEL FC Arena, αλλά η ΑΕΛ ήταν καλά διαβασμένη. Μετά πρώτο δεκάλεπτο που οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε την απόδοσή του. Στο 11’ ο Μπίσεσβαρ έκανε το σουτ, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε, ενώ στο 23’ η προσπάθεια του Λημνιού δεν βρήκε στόχο. Στα τελευταία 20 λεπτά δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, καθώς έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές, οι Γκοΐκοβιτς και Μπέρτος αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι για την ΑΕΛ, ενώ για τον ΠΑΟΚ χτύπησε στο γόνατο ο Βιεϊρίνια και αντικαταστάθηκε.



Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά και επιχείρησαν να απειλήσουν την εστία του Πασχαλάκη με κάποιες στημένες φάσεις. Στο 55’ όμως η μπάλα έφτασε στον Πέλκα μετά από κόντρα στην περιοχή κι εκείνος με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ. Η ΑΕΛ όμως έβγαλε αντίδραση και στο 64’ ο Γιακιμόφσκι με ωραίο σουτ μετά από μπαλιά του Ζίφκοβιτς ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.


[ads-post]


Στο 68’ μια κεφαλιά του Σφιντέρσκι πέρασε δίπλα από την εστία των γηπεδούχων, με τον ΠΑΟΚ να αυξάνει την πίεσή του για να φτάσει στο γκολ της νίκης. Η ΑΕΛ αμυνόταν σωστά και είχε κλείσει τους διαδρόμους, δυσκολεύοντας την προσπάθεια των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάποια σουτ των Πέλκα, Ζαμπά, Καρέλη δεν βρήκαν στόχο και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο AEL FC Arena.



ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόφσκι (86’ Γκόλιας), Μόρας, Μπέρτος (43’ Καρανίκας), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς (29’ Ζίζιτς), Φατιόν.



ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (36’ Γιαννούλης), Σάκχοφ, Ολιβέιρα (79’ Ζαμπά), Λημνιός (84’ Καρέλης), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.








Πηγή: www.onsports.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια