ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Διοργάνωση 2ου σεμιναρίου στον Δήμο Φαρσάλων στα πλαίσια του Προγράμματος BEACON




Ο Δήμος Φαρσάλων, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), διοργανώνει την καινοτόμο εκδήλωση "Ενεργειακές Κοινότητες", με θέμα το θεσμικό πλαίσιο δημιουργίας μιας Κοινότητας και τα μακροπρόθεσμα οφέλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων με ώρα έναρξη 9:30 π.μ.



Καλούνται να συμμετάσχουν οι δημότες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν από τα στελέχη του ΚΑΠΕ για αυτή τη νέα μορφή συνεταιρισμού.


H εκδήλωση θα διοργανωθεί στα πλαίσια του Προγράμματος BEACON (Bridging European and Local Climate Action), με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη σχεδίων δράσης σχετικά με την ενέργεια και το κλίμα.

[ads-post]

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το γερμανικό ομοσπονδιακό υπουργείο Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας (BMU), στο πλαίσιο του προγράμματος European Climate Initiative (EUKI) και στοχεύει στη σύνδεση δημοτικών φορέων από τη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Τσεχική Δημοκρατία, που αναζητούν βιώσιμες λύσεις για την ανάπτυξη των πόλεών τους, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια για να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Μέσω κοινών δράσεων μάθησης, δικτύωσης και προσαρμοσμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι εκπρόσωποι των δήμων θα αποκτήσουν τεχνικές και διαδικαστικές δεξιότητες, που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν, να βελτιώσουν και να εφαρμόσουν μέτρα στον τομέα της οικονομίας χαμηλών εκπομπών.






Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια