ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Στα δικαστηρια «σέρνει» ο Τζόνι Ντεπ την Άμπερ Χερντ μέχρι να «καθαρίσει» το όνομά του!




«Εκείνη του καταλόγισε πολλά, όταν ο Τζόνι δεν ήταν σε θέση να αμυνθεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό του», δήλωσε άνθρωπος του πολύ στενού περιβάλλοντος του διάσημου ηθοποιού


Αποφασισμένος να σέρνει την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ στα δικαστήρια, για όσο καιρό χρειαστεί και όσες φορές χρειαστεί, έως ότου «καθαρίσει» το όνομα και τη φήμη του από τις κατηγορίες για κακοποίηση, εμφανίζεται ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ.


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ, μέσω ενός ατόμου του πολύ στενού περιβάλλοντός του, διεμήνυσε στα διεθνή ΜΜΕ, αλλά και στην πρώην σύζυγό του, ότι παραμένει όρθιος και ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί του αγώνα του, προκειμένου να αποδείξει ότι ουδέποτε έπραξε όσα του καταλογίζει η ίδια και οι «σύμβουλοί» της.





«Είναι ήρεμος και αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του στα δικαστήρια για όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι να καθαρίσει το όνομά του στο Χόλιγουντ και να αποκατασταθεί η φήμη του. Εκείνη του καταλόγισε πολλά, όταν ο Τζόνι δεν ήταν σε θέση να αμυνθεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Τώρα, ο Τζόνι αναγνωρίζει ότι πρέπει να εμπλακεί με όλες τις δυνάμεις του στη μάχη του διαζυγίου, μέχρι να καταπέσουν οι κατηγορίες εναντίον του. Ο Τζόνι δεν είναι διατεθειμένος να εμπλακεί σε άλλες φασαρίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος.

[ads-post]

Ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να έχει πεισμώσει και να έχει βάλει ως στόχο της ζωής του να απορρίψει τις κατηγορίες που «η Άμπερ Χερντ και οι φίλοι της» χρησιμοποίησαν ως fake news για τον κτυπήσουν.


Ο διάσημος πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής και η εντυπωσιακή Άμπερ Χερντ, γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας “The Rum Diary” και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015. Η μάχη μεταξύ τους ξεκίνησε όταν η Άμπερ Χερντ κατηγόρησε δημοσίως τον Τζόνι Ντεπ ότι την είχε κτυπήσει πολλές φορές. Το διαζύγιό τους βγήκε τον Ιανουάριο του 2017 και οι δύο ηθοποιοί υπέγραψαν συμβόλαιο να μην συζητούν δημοσίως για τη μεταξύ τους σχέση.







Πηγή: www.protothema.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια