ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Έρχεται η διεθνοποίηση για την Agrothessaly της Λάρισας

Έρχεται η διεθνοποίηση για την Agrothessaly της Λάρισας


Η έγκριση για την πιστοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AGROTHESSALY» από την Παγκόσμια Ένωση Εκθέσεων (UFI) έρχεται αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο με κύριο στόχο την αναβάθμισή της καθώς πλέον αποκτά διεθνή χαρακτηριστικά και αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες και εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Είναι ένα βήμα που ανακοινώθηκε στην φετινή agrothessaly και γίνεται πράξη καθώς θεωρείται η φυσική εξέλιξη μιας ούτως ή άλλως πετυχημένης έκθεσης. Μάλιστα υπενθυμίζουμε ότι η πιστοποίηση στο διεθνή οργανισμό σημαίνει και σχέδιο αναβάθμισή της σε χώρους και αισθητική, στοιχεία που υπάρχουν μέσα στον σχετικό φάκελο και σας είχε παρουσιάσει η larissanet.

Η Πανελλήνια Γεωργική Έκθεση Agrothessaly αποτελεί πλέον ένα από τα εκθεσιακά σημεία αναφοράς στον αγροτικό κλάδο, καθώς και ένα γεγονός εξωστρέφειας και προβολής της Λάρισας και της Θεσσαλίας.
Ο Δήμος Λαρισαίων συνεργάζεται με τη ΔΕΘ-HELEXPO από το 2017, έχοντας συνάψει προγραμματικές συμβάσεις, και σχεδιάζουν από κοινού την Πανελλήνια, Γεωργική, κτηνοτροφική, περιβαλλοντική έκθεση που διοργανώνεται εδώ και 20 χρόνια από το Δήμο Λαρισαίων την «AGROTHESSALY στην καρδιά της Ελλάδας, τη Λάρισα, ως συνέχεια της ήδη επιτυχημένης διοργάνωσης με στόχο την ανάδειξή της ως το πιο μεγάλο εκθεσιακό περιφερειακό γεγονός του κλάδου.

[ads-post]

H φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2019, κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 44.246 επισκέπτες. Στη 12η «Agrothessaly» υπήρξαν 780 εκθεσιακές συμμετοχές, ο δε εκθεσιακός χώρος που καλύφθηκε ανήλθε σε 25.000 τ.μ.. Οι ξένοι εκθέτες προήλθαν από 38 χώρες, ενώ συμμετείχαν και ξένοι εμπορικοί επισκέπτες με ομαδικές συμμετοχές από τα Βαλκάνια.

Προσβλέποντας στην ενίσχυση της απήχησης της έκθεσης, αλλά και στην διεθνοποίησή της ο Δήμος Λαρισαίων θεωρεί σκόπιμη και απαραίτητη ενέργεια την εγγραφή και πιστοποίηση της διοργάνωσης από την UFI (The Global Association of the Exhibition Industry), την Παγκόσμια Ένωση Εκθέσεων.

Η Παγκόσμια Ένωση Εκθέσεων (UFI) είναι ο πλέον καταξιωμένος παγκόσμιος φορέας πιστοποίησης εκθέσεων έχει στους κόλπους της 750 οργανισμούς από 87 χώρες ενώ περισσότερες από 965 Εκθέσεις παγκοσμίως φέρουν τη σφραγίδα “UFI Approved Event”. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι εθνικοί και διεθνείς εκθεσιακοί φορείς και επιλεγμένοι εταίροι της εκθεσιακής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι σφραγίδες “UFI Approved Event”και UFI Approved International Event labels είναι διεθνώς αναγνωρισμένα χρυσά πρότυπα ποιότητας για τις εκθέσεις και τα εκθεσιακά γεγονότα σε όλο τον κόσμο.




Πηγή: www.larissanet.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια