ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα για εργαζομένους του Δήμου Λαρισαίων

Τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα για εργαζομένους του Δήμου Λαρισαίων
Έναρξη 4 εκπαιδευτικών Προγραμμάτων από το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» σε συνεργασία με το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας για Εργαζόμενους/ες του Δήμου Λαρισαίων 


Το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» του Δήμου μας, σε συνεργασία με το ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε., ανακοινώνουν 4 νέες δράσεις κατάρτισης για το χρονικό διάστημα Μάιος – Ιούνιος 2019 για το προσωπικό που απασχολείται στο Δήμο Λαρισαίων. Νέος κύκλος κατάρτισης προγραμματίζεται από το Σεπτέμβριο του 2019. 

Τα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Διά Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ο προγραμματισμός των εκπαιδευτικών δράσεων διά βίου μάθησης αποτελεί συνέχεια της 4ετούς συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και περιλαμβάνει προγράμματα κατάρτισης διάρκειας 50 ωρών (30 ώρες διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως) που παρέχονται μέσω μεικτής μεθοδολογίας, με εξαίρεση τα προγράμματα με τίτλο «Βασικές Δεξιότητες Η/Υ» που υλοποιούνται μόνο με δια ζώσης μορφή εκπαίδευσης συνολικής διάρκειας 50 ωρών. 

Τα θεματικά αντικείμενα που πρόκειται να υλοποιηθούν είναι τα ακόλουθα: 

1. Βασικές δεξιότητες Η/Υ (με πιστοποίηση). 
2. Οριζόντιες ξενόγλωσσες ικανότητες στο χώρο εργασίας – Αγγλικά. 
3. Διαχείριση εργασιακού Άγχους. 
4. Διαχείριση Συγκρούσεων στο χώρο εργασίας. 


Η περίοδος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται από τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 έως και τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου στο ακόλουθο link http://www.inegsee.gr/aitisi/

Για το σύνολο των προγραμμάτων κατάρτισης η παρακολούθηση και η πιστοποίηση (όπου προβλέπεται) είναι δωρεάν. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της συμμετοχής στα προγράμματα, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής και επιτυχούς ολοκλήρωσης/ παρακολούθησης. 

Για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται: ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. Θεσσαλίας, (Τζαβέλα 4, 41222 Λάρισα), Τηλ. 2410537489-90 ώρες: 9:00-15:00 καθώς και στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 3Α, 3ος όροφος), Τμήμα Διά Βίου Μάθησης, τηλ.: 2410680249-50, ώρες: 9:00- 15:00 κ.κ. Γούμενου Μαρία και Νημά Βασιλική.





Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια