ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Συντηρεί και βελτιώνει το οδικό δίκτυο των δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντηρεί και βελτιώνει το οδικό δίκτυο των δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Στη συντήρηση του οδικού δικτύου των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πιο συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Συντήρηση και Βελτίωση Οδικού Δικτύου Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας αρμοδιοτήτων Π.Ε. Τρικάλων», συνολικού προϋπολογισμού 240.000 ευρώ.


«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας. Πρόκειται για συντηρήσεις και βελτιώσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας στις μετακινήσεις των πολιτών. Έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Τα έργα προσφέρουν μια σημαντική κινητικότητα στην τοπική οικονομία και κοινωνία και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

[ads-post]

Αντικείμενο του έργο αποτελούν η συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου στις περιοχές Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας, αρμοδιότητας Π.Ε. Τρικάλων. Προβλέπονται εργασίες χωματουργικών, μικρών τεχνικών, οδοστρωσίας και ασφαλτικών.







Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια