ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Οι αποδόσεις του στοιχήματος για Λάρισα και Θεσσαλία πριν κλείσουν οι κάλπες

Οι αποδόσεις του στοιχήματος για Λάρισα και Θεσσαλία πριν κλείσουν οι κάλπες


Μπορεί οι κάλπες από το πρωί να έχουν ανοίξει αλλά τα δελτία στοιχήματος των online εταιρειών έχουν πάρει φωτιά και συνεχίζουν να τρέχουν μέχρι και το κλείσιμο της κάλπης στις 7 το απόγευμα.

Παράλληλα με τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τις ευρωεκλογές, δεν θα μπορούσαν να μη δίνουν τις «προβλέψεις» τους για τους νικητές και για τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, όπως και για τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ας δούμε, λοιπόν, τις αποδόσεις των υποψηφίων για τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από την έγκυρη σελίδα του Stoiximan.GR . 

[ads-post]

Δήμος Λαρισαίων

Στη Λάρισα, ο Απόστολος Καλογιάννης δίνεται φαβορί με 1.45 απόδοση, αλλά σε σχετικά κοντινή απόσταση φαίνεται να βρίσκεται η Ρένα Καραλαριώτου, με αποδόσεις στο 2.40 για να είναι εκείνη η επόμενη δήμαρχος. Ακολουθούν ο Πέτρος Κρίκης με απόδοση 30.00 και ο Νίκος Γαμβρούλας με απόδοση 80.00. Ως 5η επιλογή στο δελτίο του Stoiximan.GR είναι ο Παναγιώτης Γούλας με απόδοση 100.00.




Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο Κωνσταντίνος Αγοραστός είναι το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προσφέρεται σε απόδοση 1.11. Σε πολύ μεγαλύτερες τιμές ακολουθούν οι Νίκος Τσιλιμίγκας (7.00), Δημήτρης Κουρέτας (18.00), Θανάσης Ακριβός (35.00), Τάσος Τσιαπλές (50.00) και Στάθης Ντούρος (50.00).




Ευρωεκλογές

Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, το μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η Νέα Δημοκρατία με απόδοση 1.07 ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 7.00. Με μεγάλη διαφορά ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 80.00, το Κίνημα Αλλαγής με 125.00, το ΚΚΕ με 150.00 ενώ η απόδοση για Άλλο Κόμμα είναι στο 200.00.



Επίσης στο δελτίο του Stoiximan.GR για τις Ευρωεκλογές δίνονται επιλογές και για τα ποσοστά των κομμάτων αλλά και την μεταξύ τους διαφορά...




Εάν λοιπόν είστε λάτρεις του στοιχήματος και είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της κάλπης, σπεύσατε....



Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια