ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Κυριάκος Βελόπουλος: Ποιος είναι ο πολιτικός ο οποίος θα μας εκπροσωπεί στην Ευρωβουλή

Κυριάκος Βελόπουλος: Ποιος είναι ο πολιτικός ο οποίος θα μας εκπροσωπεί στην Ευρωβουλή


Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο Κυριάκος Βελόπουλος με το κόμμα «Ελληνική Λύση», θα καταφέρει να εισέλθει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Ποιος είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος


Πρόκειται για μια τηλεπερσόνα, με ακροδεξιό και συχνά ρατσιστικό λόγο. Δεν είναι νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή, καθώς έχει υπάρξει βουλευτής με το ΛΑΟΣ. Έκανε καριέρα μέσα από το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη το οποίο όμως δεν ήταν το μοναδικό που τον φιλοξένησε.

Κατά καιρούς βρέθηκε και κάτω από τηλεοπτικές στέγες συνεχίζοντας να αναμασά πράγματα που έχουν αποδειχθεί ότι είναι fake news.

To ότι επέμεινε στα περί επιστολών του Ιησού, τις οποίες μάλιστα εφέρετο να πουλούσε, αποδεικνύουν του λόγου του αληθές. Οι συγκεκριμένες αναφορές του έκαναν το γύρο του διαδικτύου αλλά από ότι φαίνεται μάλλον καλό του έκαναν. Όπως και οι περιβόητες… αλοιφές από το Άγιο Όρος. 

[ads-post]

Ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές, ο τέως στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης κατήγγειλε απόπειρα παραπλάνησης και διέψευσε κατηγορηματικά ότι είναι υποψήφιος με τον κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στην τελευταία ομιλία δε, ο κ. Βελόπουλος με το γνωστό πομπώδες ύφος του, φρόντισε και πάλι να κάνει γνωστές τις θέσεις του για τη μετανάστευση αλλά και μία σειρά άλλα θέματα γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό του (προτείνοντας θανατική ποινή για τους διακινητές μεταναστών).





Πηγή: neaselida.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια