ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Με τον Θοδωρή Παπαλουκάς η παράδοση του πολυγηπέδου και της πίστας skate στο Πάρκο των Χρωμάτων

Με τον Θοδωρή Παπαλουκάς η παράδοση του πολυγηπέδου και της πίστας skate στο Πάρκο των Χρωμάτων


Παρουσία του διεθνούς καλαθοσφαριστή Θοδωρή Παπαλουκά, παραδίδονται προς χρήση από το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, το πολυγήπεδο και η πίστα skate στο «Πάρκο των Χρωμάτων» (πρώην Χατζηχαλάρ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευή 10 Μαϊου, με τη συμμετοχή μαθητών σχολείων της περιοχής. 



Από τις 9.30 το πρωί, ομάδες παιδιών, παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού της Εurohoops events θα συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες αθλητικού περιεχομένου, ενώ περίπου στις 11.00 π.μ. ο Θοδωρής Παπαλουκάς, θα βρεθεί στο χώρο για να μιλήσει στα παιδιά, να μοιράσει μπάλες με υπογραφές αλλά και για να παίξει μπάσκετ με τους μικρούς μαθητές. 

[ads-post]

Το πολυγήπεδο στο Πάρκο των Χρωμάτων, είναι το πρώτο από τα 6 που παραδίδεται. Τα άλλα πέντε θα εγκατασταθούν στην Νέα Σμύρνη, στην Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στον Άγιο Γεώργιο, στην Τούμπα και στον Άγιο Θωμά. 



Πρόκειται για χώρους αθλητισμού όπου τα παιδιά τα οποία μπορούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα, ενώ όλα τους θα έχουν περιφράξεις. 



Τέλος, σημειώνεται ότι η πίστα skate που διαμορφώθηκε στο Πάρκο των Χρωμάτων είναι διαστάσεων 18Χ2 και αναμφίβολα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους του σπορ.





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια