ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ο Αλέξης Κούγιας ζητά την παραίτηση του αντιπροέδρου της ΑΕΛ λόγω της ανάρτησής του στα social media για την εκλογή Δημάρχου στη Λάρισα

Ο Αλέξης Κούγιας ζητά την παραίτηση του αντιπροέδρου της ΑΕΛ λόγω της ανάρτησής του στα social media για την εκλογή Δημάρχου στη Λάρισα


Με προσωπική του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξης Κούγιας, ζητά την παραίτηση του κ. Τσιαπάλα για την ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

[ads-post]

Ο κ. Κούγιας αναφέρει αναλυτικά:

Στις 28 Ιουλίου 2019 συμπληρώνω 4 χρόνια στο τιμόνι της αγαπημένης μου ομάδας, της βασίλισσας του κάμπου, της ΑΕΛ.

Σε όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε ούτε προσωπικά, ούτε κανένα στέλεχος της ΑΕΛ, ούτε κανένας σύμβουλος του ΔΣ εξέφρασε τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Χρηματοδότησα επί 2 σχεδόν χρόνια το ραδιόφωνο της ΑΕΛ και ουδέποτε σαν ΑΕΛ προβάλαμε μονομερώς τις πολιτικές απόψεις είτε βουλευτών, είτε υποψηφίων βουλευτών, είτε δημάρχων, είτε υποψηφίων δημάρχων και πάντοτε η εντολή που είχα δώσει ήταν να κρατάμε ίσες αποστάσεις.

Η ΑΕΛ μας ανήκει και στους δεξιούς και στους κεντρώους και στους αριστερούς και κανείς από εμάς δεν έχει δικαίωμα, όταν έχει την τιμητική θέση του μέλους του ΔΣ, να εκφράζεται για οτιδήποτε, είτε στην κοινωνική του ζωή, είτε στην προσωπική του ζωή με ακραίο τρόπο, γιατί δυστυχώς δημιουργούνται παρερμηνείες από τον οποιονδήποτε κακόπιστο.

Προσωπικά έχω γεννηθεί και έχω κάνει τις ποιοτικές αλλαγές της προσωπικότητας μου σε μία κοινωνία (Πετρούπολη), την οποία κατοίκησαν σε οικόπεδα εκτός σχεδίου όσοι γύριζαν από τα ξερονήσια της Εξορίας μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Σήμερα είμαι δικηγόρος του ομίλου Παραπολιτικά και έχω αποφύγει, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα να εκφράσω, σε οποιαδήποτε εκπομπή των τηλεοπτικών σταθμών, του ραδιοφώνου, των εφημερίδων και των περιοδικών του ομίλου την πολιτική μου θέση, μόνο και μόνο γιατί είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

Όταν με προσκαλούν μιλάω μόνο για θέματα της επιστήμης μου και του λειτουργήματος μου.

Απέφυγα να ανοίξω τον ραδιοσταθμό της ΑΕΛ, που θα μεταδίδει μέρος του προγράμματος των Παραπολιτικών, τις παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών για να μην επηρεάσει ο σταθμός και οι δημοσιογράφοι το αποτέλεσμα, εν αντιθέσει με άλλους σταθμούς που προπαγάνδισαν οι δημοσιογράφοι τους συγκεκριμένες πολιτικές παρατάξεις.

Η ανάρτηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Τσιαπάλα με έχει στεναχωρήσει αφάνταστα και θα τον παρακαλέσω άμεσα – σήμερα να υποβάλλει την παραίτηση του.

Όταν είσαι στέλεχος της ΑΕΛ, πρέπει να υπηρετείς με ευλάβεια την ΑΕΛική ιδέα και αυτή έχει χρώμα βυσσινί, γιατί οι ιδρυτές της τεράστιας ομάδας μας δεν ήθελαν να είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινη, ούτε κόκκινη, ούτε πορτοκαλί!

Επειδή την Κυριακή αναμετρώνται για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του Δημάρχου Λαρισαίων δύο εξαιρετικές προσωπικότητες, ο κύριος Καλογιάννης και η κυρία Καραλαριώτου, εύχομαι και στους δύο καλή επιτυχία και όποιος εκλεγεί να θυμηθεί ότι θα είναι Δήμαρχος της πόλης που έχει έδρα η πιο δοξασμένη ομάδα της περιφέρειας και δεν έχει γήπεδο…

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους,

Αλέξης ΚούγιαςΔικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω


Η ανάρτηση του κ. Τσιαπάλα...




Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια