ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η "Συμπαράταξη Λαρισαίων" προς Καραλαριώτου: "Σταματήστε επιτέλους..."

Η "Συμπαράταξη Λαρισαίων" προς Καραλαριώτου: "Σταματήστε επιτέλους..."


Ανακοίνωση εξέδωσε η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του Απόστολου Καλογιάννη απαντώντας σε ανάρτηση υποψηφίου της κας Καραλαριώτου, σχετικά με τη δημιουργία ενός ακόμη hot spot στην περιοχή της Λάρισας.

[ads-post]

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Σταματήστε επιτέλους! 

Στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών η ψήφος των πολιτών ήταν ψήφος στήριξης του Δημάρχου και της παράταξης του. Και έχει δίκιο η κα. Καραλαριώτου, στην απάντησή της στην σημερινή συνέντευξη του Απόστολου Καλογιάννη και της Συμπαράταξης Λαρισαίων, να λέει ότι οι πολίτες έδωσαν μήνυμα ενότητας, συνεργασίας και διαλόγου. 

Επιβράβευσαν το πολιτικό ήθος και τη σύνεση, είπαν όχι στην πόλωση και τον διχασμό. 

Την ίδια στιγμή όμως που η ανακοίνωση της υποψηφίας δημάρχου διαφημίζει την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια της παράταξής της με την χαρακτηριστική φράση «δεν κοροϊδεύουμε τους πολίτες» ένα νέο κρούσμα πολιτικής αθλιότητας έρχεται να προστεθεί στο προηγούμενο. 

Στον α΄ γύρο υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξής της ευθύνεται για τη διακίνηση ενός βίντεο που πρόσβαλε την πόλη. Η ίδια τότε δεν παρενέβη. Αυτή τη φορά ένας ακόμα υποψήφιος δημοτικός της σύμβουλος, ταγμένος μάλιστα να υπηρετεί τον νόμο και με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εκλέγεται, εμφανίζεται να διαδίδει ψευδείς ειδήσεις (!) για «λειτουργία νέου hot spot προσφύγων στην περιοχή της Λάρισας με την υπογραφή του Δημάρχου.»




Πρόκειται για ένα ακόμα συνειδητό ψέμα, για μια ακόμα συκοφαντία. 

Μια ποινικά κολάσιμη πράξη διασποράς ψευδών ειδήσεων συνειδητής παραπλάνησης του εκλογικού σώματος και κατασυκοφάντησης του δημάρχου. 

Η μοναδική υπογραφή που έχει βάλει ο Απόστολος Καλογιάννης βρίσκεται σε επιστολή – ψήφισμα διαμαρτυρίας στο οποίο εκφράζονται έντονες ανησυχίες για την ίδρυση νέου hot spot σε γειτονικό Δήμο. Μάλιστα, το εν λόγω έγγραφο προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, συνυπογράφεται από τους βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Μαξ. Χαρακόπουλο, Χρ. Κέλλα και Γ. Κατσιαντώνη, τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Κ. Μπαργιώτα, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό και όλους τους δημάρχους του νομού.





Η κα. Καραλαριώτου δεν μπορεί να κρύψει την εμμονή της με την άθλια προπαγάνδα. 

Είναι υποψήφια δήμαρχος, αλλά συνειδητά επενδύει στον φόβο και τον διχασμό. 

Αν επιθυμεί να δείξει στους Λαρισαίους ότι προάγει τον πολιτικό πολιτισμό, ότι πολιτεύεται με αρχές και αξίες, ας φροντίσει να επαναφέρει στην τάξη τοα στέλεχη της παράταξής της.

Την προηγούμενη φορά δεν το έκανε. Επιτέλους ας το κάνει τώρα διαφυλάσσοντας έστω και τελευταία στιγμή την κοινωνική γαλήνη της πόλης. 

Σταματήστε επιτέλους! 





Newsroom larisacitynews.GR




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια