ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Αποκαθιστά το δρόμο Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπελιά έως τη διαστάυρωση στη θέση «Βαρκός» η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αποκαθιστά το δρόμο Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπελιά έως τη διαστάυρωση στη θέση «Βαρκός» η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Στην αποκατάσταση του δρόμου Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπελιά έως τη διασταύρωση στη θέση «Βαρκός» προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου προϋπολογισμού 426.800 ευρώ. 

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε: 

«Σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας υλοποιούμε έργα ουσίας που αφήνουν βαθύ αποτύπωμα στην ζωή του τόπου. Έργα που βοηθούν τους ανθρώπους να παραμείνουν στην ύπαιθρο, έργα που βοηθούν στην παραγωγή γιατί χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ζωή. Με τις παρεμβάσεις μας βελτιώνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων, την πρόσβαση στους χώρους παραγωγής και την ταχύτερη μεταφορά των προϊόντων. Και οι άνθρωποι στα ορεινά έχουν δικαίωμα στη ζωή».

[ads-post]

Οι εργασίες που περιλαμβάνονται είναι οι εξής:
  • κατασκευή διαβάσεων (ράμπες από οπλισμένο σκυρόδεμα) εκατέρωθεν της οδού σε θέσεις ύπαρξης κτηνοτροφικών μονάδων και λοιπών ιδιοκτησιών,
  • εργασίες συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται ρηγματώσεις-καθιζήσεις. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν σε μήκος περίπου 4 χλμ με μέσο πλάτος τα 6μ.
  • βελτίωση-συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης




Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια