ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Απόβαση ζευγαριών swingers το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα!

Απόβαση ζευγαριών swingers το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα!


Πανελλαδική συνάντηση swingers στη Λάρισα - Περίπου 80 άντρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν και διασκέδασαν σε κεντρικά μπαρ της πόλης

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν σίγουρα "καυτό" στη Λάρισα και αυτό όχι μόνο για τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην πόλη μας, που άγγιξαν τους 38 βαθμούς κελσίου, αλλά και λόγο της "απόβασης" περίπου 40 ζευγαριών swingers (ζευγάρια που κάνουν ανταλλαγή συντρόφων κατά το ελληνικόν) με σκοπό να ζήσουν δύο βραδιές του τύπου "Μάτια Ερμητικά Κλειστά", το οποίο έχει γίνει θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της Λάρισας.

Το ραντεβού είχε κλείσει εδώ και αρκετό καιρό μέσω γνωστού εχέμυθου website του χώρου στο internet, για ένα τριήμερο party γνωριμίας ζευγαριών από όλη την Ελλάδα που επιδίδονται στο όλο και πιο διαδεδομένο ανάμεσα σε ζευγάρια και στην Ελλάδα "σπορ" του swinging, ή όπως στα Ελληνικά μεταφράζεται, την ανταλλαγή συντρόφων μεταξύ ζευγαριών.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της larisacitynews.GR, βρέθηκαν στην πόλη της Λάρισας περίπου 80 swingers από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (από όλη τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Μακεδονία και την Ήπειρο, την Πελοπόννησο ακόμα και από τα νησιά του Αιγαίου), όπου η πλειοψηφία τους κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.



Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν σε κεντρικό bar του Φρουρίου, όπου και διασκέδασαν όλοι μαζί, χωρίς να δώσουν λαβές για σχόλια θαμώνων.

Το βράδυ του Σαββάτου είχε κανονιστεί η συνάντηση σε κεντρικότατο bar της Λάρισας, το οποίο ήταν κλεισμένο prive για την μεγάλη "HOT παρέα", όπου και ήπιαν τα ποτά τους, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους, αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες και διασκέδασαν μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα μέχρι αργά προετοιμάζοντας το έδαφος για το υπόλοιπο της νύχτας τους.

Αν και οι βραδιές τους ήταν γεμάτες ερωτισμό, η διακριτικότητά τους ήταν σε τέτοιο βαθμό ώστε ούτε οι Λαρισαίοι ιδιοκτήτες των bar που διοργανώθηκαν τα party δεν γνώριζαν τον σκοπό των events, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, αλλά το αντιλήφθηκαν πολύ αργότερα, καθώς όλα ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένας να δώσει λαβές για πικάντικα σχόλια, ενώ οι swingers συνέχισαν εκτός καταστήματος σε πιο ιδιωτικούς χώρους και δωμάτια ξενοδοχείων…


* Για ευνόητους λόγους διακριτικότητας δεν θα αναφερθούμε ούτε σε ποια bars διοργανώθηκαν τα events, ούτε για το ποιοι πήραν μέρος....


[ads-post]


Η μόδα των swingers - Τι ακριβώς είναι;

Τι κάνουν; Ό,τι κάνουν πολλά ζευγάρια ανά τον κόσμο – παντρεμένα ή μη – στο Άμστερνταμ, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και αλλού, που επιθυμούν να διευρύνουν τους σεξουαλικούς ορίζοντες του συζυγικού δεσμού, συναναστρεφόμενα με άλλα ζευγάρια με παρόμοιες επιδιώξεις: ανταλλάσσουν συντρόφους.

Η πρακτική ονομάζεται «swinging» και δηλώνει αυτό ακριβώς που περιγράψαμε παραπάνω: τη σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλον εκτός από τον/την σύντροφό σας, με την πλήρη γνώση και συναίνεση του.

Πολλοί swingers βλέπουν το swinging ως διασκέδαση, όπου απολαμβάνουν το σεξ, συναντώντας άλλους ανθρώπους σε αντίθεση με τη σταθερή, μονογαμική σχέση με ένα άτομο.



Το swinging είναι μια δημοφιλής ψυχαγωγική δραστηριότητα για ενήλικες με ευρύ πνεύμα (που αποδέχονται δηλαδή τις σεξουαλικές συμπεριφορές και επιλογές των άλλων). Η πιο κοινή πρακτική είναι ένα ενήλικο ζευγάρι (άντρας- γυναίκα) να συναντά άλλα ζευγάρια για σεξ και μερικές φορές για προοδευτικά εξελισσόμενες στενές σχέσεις. Εν ολίγοις το swinging αφορά στο να κάνει κάποιος σεξ με άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να πάρει διάφορες μορφές όπως πάρτι -όργια με ανταλλαγή των συντρόφων ή γκρουπ σεξ.

Το swinging έγινε ευρύτερα γνωστό και αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1960, βοηθούμενο από την διαθεσιμότητα καλύτερων αντισυλληπτικών και από μια πιο προοδευτική νοοτροπία γενικότερα. Από δω εξάλλου προέκυψε και η φράση 'The Swinging 60's'.

Εξάλλου ό,τι γίνεται μεταξύ συναινούντων ενηλίκων στο κρεβάτι τους, χωρίς να ενοχλούν οι να προσβάλλουν τρίτους, είναι αποδεκτό...




Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια