ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας εντυπωσίασε τα στελέχη του Δήμου Μιραφλόρες

Το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας εντυπωσίασε τα στελέχη του Δήμου Μιραφλόρες


Ο τρόπος λειτουργίας του Αστικού ΚΤΕΛ στην Λάρισα καθώς και το επίπεδο της συνεργασίας με το Δήμο Λαρισαίων προκάλεσε αίσθηση κατά την πρόσφατη επίσκεψη αποστολής του Δήμου Μιραφλόρες από το Περού στην Λάρισα. 

Η επίσκεψη των στελεχών του Δήμου Μιραφλόρες, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος IUC και των συζητήσεων των δυο Δήμων για θέματα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. 



Ετσι κατά την παρουσία τους στην πόλη μας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, όπου ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του Αστικού κ. Μιχ. Σακελλάρη και μέλη της Διοίκησης για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην πόλη της Λάρισας, για τη λειτουργία του κέντρου ελέγχου του αστικού ΚΤΕΛ και την άριστη συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων. 

Το ενδιαφέρον που επέδειξαν τα στελέχη του Δήμου Μιραφλόρες, ήταν ιδιαίτερα έντονο, αφού η πόλη του Περού αναζητά τρόπους βελτίωσης των Μεσων Μαζικής Μεταφοράς και των αστικών συγκοινωνιών. Μάλιστα στελέχη του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας προσκλήθηκαν στην Μιραφλόρες για κατάθεση τεχνογνωσίας. 

[ads-post]

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Γ. Σούλτης, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Αστικό ΚΤΕΛ και τον πρόεδρό του κ. Μιχ. Σακελλάρη για τη διάθεση οχημάτων για τις μετακινήσεις της αποστολής της Μιραφλόρες κατά την παραμονή τους στην Λάρισα.





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια