ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην Μαγνησία

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην Μαγνησία


Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν (2) άτομα, μέλη της οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα άλλα δύο μέλη της


Εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (29-06-2019) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας 35 και 31 ετών, μέλη της οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο μέλη της, ηλικίας 33 και 24 ετών .

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, η εγκληματική οργάνωση, έχοντας συγκεκριμένη δομή, διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών, δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, αποθήκευση, κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, τουλάχιστον από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2018.

[ads-post]

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έξι δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν, μικροποσότητες κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (680) ευρώ, ένα tablet και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα, ηλικίας 54 και 37 ετών, που δεν αποτελούν μέλη της οργάνωσης, για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της αντίστασης, αντίστοιχα.

Περαιτέρω, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών σε βάρος ακόμη ογδόντα (80) ατόμων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια