ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Σήμερα το καυτό Fashion Show με μοντέλα από όλο τον κόσμο στη Δημοτική Πισίνα Λάρισας

Καυτό Fashion Show με μοντέλα από όλο τον κόσμο στη Δημοτική Πισίνα Λάρισας


ΚΑΥΤΟ FASHION SHOW ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 


Ένα φαντασμαγορικό σόου μόδας, ένας παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς με τη συμμετοχή μοντέλων από όλο τον πλανήτη, υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ., θα απολαύσουν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 9:30 το βράδυ όσοι βρεθούν στον υπέροχο χώρο του PISINA / summer coffee bar στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα. 

Πρόκειται για ένα καυτό International Fashion Show «MISS TOURISM PLANET» που ετοιμάζεται και σχεδιάζεται από το Models Academy / Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων. Είναι ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ που θα γίνει στη ΛΑΡΙΣΑ, με συμμετοχή ΜΟΝΤΕΛΩΝ από όλο τον Πλανήτη Βραζιλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ρωσία, Πουέρτο Ρίκο, Μεξικό κ.α.. 

[ads-post]

Ο George Koutoulias, συντονιστής του διαγωνισμού και ιδρυτής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ με 25 ΧΡΟΝΙΑ πείρα στη Μόδα και Διαφήμιση, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, διοργανώνει επιτυχημένα FASHION events σε όλη την Ελλάδα και ευελπιστεί στην υποστήριξη των επιχειρήσεων μόδας και όχι μόνο, σε αυτήν την προσπάθεια να «βάλει» τη ΛΑΡΙΣΑ στο Πανελλήνιο καλεντάρι Μόδας, και Τουρισμού. 



Στην επίδειξη οι καλλονές θα σας εντυπωσιάσουν με υπέροχα μαγιό, μπικίνι, βραδινά φορέματα και νυφικά. 

Μετά την επίδειξη θα ακολουθήσει party με μουσικές επιλογές από τον γνωστό DJ Γιάννη Καλλιμάνη που έχει ένα μοναδικό τρόπο να ξεσηκώνει και να απογειώνει το κέφι. 

Για περισσότερες πληροφορίες και reserve: 6947841840 ΜΑΡΚΟΣ 



Χορηγός Επικοινωνίας είναι η





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια