ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Η Ιωάννα Τούνη ανεβάζει την θερμοκρασία με bikini-κορδόνι στην παραλία! (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Τούνη ανεβάζει την θερμοκρασία με bikini-κορδόνι στην παραλία! (ΦΩΤΟ)


Φέτος αργήσαμε πολύ να δούμε τέτοιες φωτογραφίες. Κάλλιο αργά πάρα ποτέ όμως, ιδίως αν το θέαμα περιλαμβάνει την Ιωάννα Τούνη σε τέτοια πόζα.

Η Ιωάννα Τούνη ξέρει πολύ καλά να παίζει με το μυαλό και τις αισθήσεις όσων την βλέπουν. Είτε από κοντά είτε εξ αποστάσεως. Άμα βάλει μπρος στη γοητεία και αρχίσει να επιταχύνει, πραγματικά δεν τη σταματάει τίποτα και τίποτα δεν της αντιστέκεται. Όταν η γοητεία συνοδεύεται από τέτοιο μπικίνι, τότε έρχεται η αιώνια υποταγή.

[ads-post]

Παρότι Θεσσαλονικιά και ταγμένη στη Χαλκιδική όπου θα βρεθεί αρκετές ημέρες του καλοκαιριού, η Ιωάννα Τούνη δείχνει να έχει μια αγάπη και στην Κρήτη. Αρκετές φωτογραφίες της τελευταία είναι από αυτόν τον τόσο ευλογημένο τόπο. Και γίνεται ακόμα πιο ευλογημένος στα σημεία που πατάει και ξαπλώνει στην άμμο η Ιωάννα.

Στη χθεσινή φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει την πιο ιντριγκαδόρικη επιλογή και την δείχνει με την λιγότερο ιδανική πόζα. Αυτό το λέμε γιατί το κίτρινο μπικίνι της είναι αρκετά μικροσκοπικό στο κάτω του μέρος, αν κρίνουμε από τα πλαϊνά κορδόνια που τραβάει επιδεικτικά η Ιωάννα. Όλοι θα ήθελαν να δουν και μια λήψη όρθια από το πλάι ή από πίσω.

Κανείς όμως δεν απογοητεύεται από την Ιωάννα, όπως κι αν έρχεται.







Πηγή: www.eleftherostypos.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια