ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Πολιτιστικό 2ήμερο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυροβολικών Λάρισας

Πολιτιστικό 2ήμερο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυροβολικών Λάρισας


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυροβολικών Λάρισας, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Λαρισαίων και την 4η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας , την ετήσια εκδήλωση του συλλόγου « Πολιτιστικό 2ήμερο 2019» , στις 27 και 30 Ιουνίου 2019, με μουσικοχορευτικά και θεατρικά δρώμενα. 

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού συλλόγου Πυροβολικών «4ο Σεργιάνι στην Παράδοσή μας», θα λάβει χώρα την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:30 στην πλατεία Ελευθερίας Λάρισας. Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου (ενηλίκων και παιδικά), θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από τις περιοχές της Θεσσαλίας, της Θράκης , του Πόντου και νησιών του Αιγαίου (Κυκλάδων, Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου), με την συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας, που την απαρτίζουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Μπαλογιάννης Βασίλης, Καρακώστας Σάκης, Παπαδημητρίου Κώστας, Μουτσέλος Νίκος, Μαγαλιός Γιώργος και Κυριλίδης Θεόδωρος. Την εκδήλωση πλαισιώνει και η χορωδία του συλλόγου, με την ερμηνεία παραδοσιακών τραγουδιών. Η βραδιά θα κλείσει με γλέντι, για όλους τους παρευρισκομένους. 



Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:30 στην πλατεία Ελευθερίας Λάρισας , θα λάβει χώρα η θεατρική Παράσταση . Η θεατρική ομάδα του συλλόγου Πυροβολικών Λάρισας «ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ», παρουσιάζει το έργο του Δ. Ψαθά « ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» , σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παλάγγα , συνεχίζοντας για 3χρονιά την προσφορά της στα πολιτισμικά δρώμενα της πόλης μας. 

[ads-post]

Σας περιμένουμε όλους να αποχαιρετίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την χορευτική και θεατρική σεζόν 2018-2019. 

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη .





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια