ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Αυτά είναι τα σημερινά θέματα της Αλγεβρας στις Πανελλαδικές 2019 για τα ΕΠΑΛ

Αυτά είναι τα σημερινά θέματα της Αλγεβρας στις Πανελλαδικές 2019 για τα ΕΠΑΛ


Η ΟΕΦΕ χαρακτηρίζει τα θέματα βατά, που απευθύνονται όμως σε καλά προετοιμασμένους μαθητές - H Αλγεβρα είναι το δεύτερο μάθημα στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές των ΕΠΑΛ στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις


Στην Άλγεβρα εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πριν από λίγη ώρα το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα που «έπεσαν» στους υποψήφιους των Πανελλαδικών 2019.

Υπενθυμίζεται ότι η Αλγεβρα είναι το δεύτερο μάθημα στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές των ΕΠΑΛ στις φετινές Πανελλαδικές, καθώς είχαν κάνει «πρεμιέρα» με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

[ads-post]

Ο σχολιασμός των θεμάτων από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας

«Τα θέματα των ΕΠΑ.Λ. σήμερα ήταν βατά, εντός ύλης και διαβαθμισμένης δυσκολίας. Δεν υπάρχουν ασάφειες και απευθύνονται σε καλά διαβασμένους μαθητές. Με σωστή προετοιμασία ο καλά διαβασμένος μαθητής μπορεί να επιτύχει μια αξιόλογη βαθμολογία. Μόνο οι 10 μονάδες στις 100 (θέμα Δ3,Δ4) απαιτούν μια μεγαλύτερη προσπάθεια του μαθητή στην αντιμετώπισή τους. Σε γενικές γραμμές είναι λίγο μεγαλύτερα σε έκταση από τα περσινά», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΟΕΦΕ.

Δείτε παρακάτω τα θέματα της Άλγεβρας









Πηγή: www.protothema.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια