ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Τα αποτελέσματα της μεγάλης Έρευνας της larisacitynews.GR για τις Εθνικές Εκλογές (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Τα αποτελέσματα της μεγάλης Έρευνας της larisacitynews.GR για τις Εθνικές Εκλογές (ΠΙΝΑΚΕΣ)


Οι κάλπες των Εθνικών Βουλευτικών Εκλογών 2019 έχουν και επίσημα μόλις κλείσει και αναμένοντας τα τελικά αποτελέσματα η larisacitynews.GR παρουσιάζει τα αποτελέσματα της μεγάλης Έρευνας που διενεργήθηκε την τελευταία εβδομάδα μεταξύ των αναγνωστών της σχετικά με την πρόθεση ψήφου σε κόμματα αλλά και βουλευτές για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι μόνο ένα δείγμα της τάσης των ψηφοφόρων και καθρεφτίζουν την γνώμη αποκλειστικά και μόνο των αναγνωστών της larisacitynews.GR.

[ads-post]

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2019

Χαρακτηριστικά έρευνας

Περίοδος έρευνας: 30/6/2019 - 6/7/2019
Πήραν μέρος: 8.382 αναγνώστες της larisacitynews.GR
Στατιστικό Λάθος: +3% , -3%

Αποτελέσματα Βάση Ερωτημάτων:


  • Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές;




Στο ερώτημα για το ποιο κόμμα θα επιλέξουν να ψηφίσουν οι αναγνώστες της larisacitynews.GR φαίνεται καθαρά το ξεκάθαρο προβάδισμα της ΝΔ, ενώ αξίζει να σημειωθεί η πτώση στα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ αλλά και η είσοδος στη βουλή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ του Κυριάκου Βελόπουλου και οριακά του ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Αναλυτικά τα ποσοστά που κατέγραψε η έρευνα είναι τα ακόλουθα:

  1. ΝΔ: 35%
  2. ΣΥΡΙΖΑ: 27%
  3. ΚΙΝΑΛ: 10%
  4. ΚΚΕ: 8%
  5. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5%
  6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 5%
  7. ΜέΡΑ25: 3%
  8. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 1%

  • Άλλο Κόμμα: 4%
  • Λευκό/Άκυρο: 2%




  • Ποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την ΠΕ Λάρισας;



Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ οι υποψήφιοι βουλευτές που η έρευνα έδειξε πως θα προηγηθούν είναι, με ίδια ποσοστά, ο ίδιος μέχρι σήμερα πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κόκκαλης και η Άννα Βαγενά, ενώ τους ακολουθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος.



  • Ποιον βουλευτή της ΝΔ για την ΠΕ Λάρισας;




Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ οι υποψήφιοι βουλευτές που η έρευνα έδειξε πως θα προηγηθούν είναι με μεγάλη διαφορά ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και ακολουθούν κατά σειρά οι Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, Στέλλα Μπίζιου και Αθηνά Σιαφαρίκα.



  • Ποιον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ για την ΠΕ Λάρισας;




Μεταξύ των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής οι υποψήφιοι βουλευτές που η έρευνα έδειξε πως θα προηγηθούν είναι με μεγάλη διαφορά ο Φίλιππος Σαχινίδης και ακολουθούν σε ίδια ποσοστά οι Κώστας Μπαργιώτας, Ευαγγελία Λιακούλη και Μαρία Γαλλιου.


  • Ποιον βουλευτή του ΚΚΕ για την ΠΕ Λάρισας;




Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΚΚΕ οι υποψήφιοι βουλευτές που η έρευνα έδειξε πως θα προηγηθούν είναι ο Γιώργος Λαμπρούλης και ο Τάσος Τσιαπλές.


  • Ποιον βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την ΠΕ Λάρισας;




Μεταξύ των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η υποψήφια βουλευτής που η έρευνα έδειξε πως θα προηγηθεί είναι η Μαρία Μπίλλη-Τσιτσέ.


  • Ποιον βουλευτή του ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την ΠΕ Λάρισας;




Μεταξύ των ψηφοφόρων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ οι υποψήφιοι βουλευτές που η έρευνα έδειξε πως θα προηγηθούν είναι ο Δαμιανός Ζώκας και ακολουθούν σε ίδια ποσοστά ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος και ο Νικόλαος Μπαλάτσας.


  • Ποιον βουλευτή του ΜέΡΑ25 για την ΠΕ Λάρισας;




Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΜέΡΑ25 ο υποψήφιος βουλευτής που η έρευνα έδειξε πως θα προηγηθεί είναι ο Οδυσσέας Νικολόπουλος.


  • Ποιον βουλευτή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ για την ΠΕ Λάρισας;




Μεταξύ των ψηφοφόρων της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ οι υποψήφιοι βουλευτές που η έρευνα έδειξε πως θα προηγηθούν είναι σε ίδια ποσοστά οι Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Αθανάσιος Πανταζής.


Μένει λοιπόν να περιμένουμε να δούμε εάν τα αποτελέσματα αυτά θα επιβεβαιωθούν και στην κάλπη.


* Η larisacitynews.GR είναι μία πλήρως ανεξάρτητη online εφημερίδα, ακηδεμόνευτη από πολιτικές παρατάξεις, μη έχοντας ουδεμία "διαφημιστική υποχρέωση" σε κάποια παράταξη ώστε να μεροληπτεί.


...με την σφραγίδα της





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια