ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Έρευνα: Εάν η συνοδός σου παραγγείλει αυτό το ποτό τότε να ξέρεις πως έχει όρεξη για s3x!

Έρευνα: Εάν η συνοδός σου παραγγείλει αυτό το ποτό τότε να ξέρεις πως έχει όρεξη για s3x!


Σύμφωνα με έρευνες πάντα


Μπορεί η παραγγελία ποτού της συνοδού/συντρόφου σου να αποκαλύψει εάν η βραδιά θα έχει… συνέχεια και αφότου γυρίσετε σπίτι; Έτσι υποστηρίζει νέα έρευνα του Νοσοκομείου Santa Maria Annunziata Hospital στη Φλωρεντία.

Περίπου 800 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 50 ετών, χωρίστηκαν σε 3 ομάδες ανάλογα με την ποσότητα κόκκινου κρασιού που πίνουν. Η πρώτη ομάδα αποτελούταν από τις γυναίκες που έπιναν συχνά, αλλά με μέτρο (1-2 ποτήρια), η δεύτερη από εκείνες που έπιναν συχνά, αλλά πάνω από 2 ποτήρια (κρασιού αλλά και άλλων αλκοολούχων ποτών) και τέλος, η τρίτη ομάδα αποτελούταν από εκείνες που δεν έπιναν καθόλου. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες της πρώτης ομάδας χαρακτηρίζονταν από μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία, λίπανση του κόλπου και καλύτερες αποδόσεις στο σεξ. Με άλλα λόγια 1-2 ποτηράκια κρασί μπορεί να κάνει πολύ καλό στη σχέση σας! Προσέξτε μην το παρακάνετε μόνο και έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα!




Η παραπάνω δεν είναι η μόνη ευεργετική για την υγεία ιδιότητα του κρασιού. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον και της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, δύο μικρά ποτηράκια κόκκινο κρασί λίγο πριν κοιμηθούμε μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά και το αδυνάτισμα.

[ads-post]

*Ό,τι και να λένε πάντως οι έρευνες, ποτέ δεν θα πρέπει να υποθέτεις ότι η συνοδός σου θέλει να κάνει σεξ απλά επειδή παρήγγειλε ένα ποτηράκι κρασί. Δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η σεξουαλική επαφή απαιτεί τη συγκατάβαση και των δύο μερών!






Πηγή: www.marieclaire.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια