ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ασκληπιού στη Λάρισα λόγω έργων

Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ασκληπιού στη Λάρισα λόγω έργων


Παρατείνονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ασκληπιού, για την εκτέλεση εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή οδού Ασκληπιού (οδός Ήπιας Κυκλοφορίας) του Δήμου Λαρισαίων».

Αναλυτικά, και σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας η παράταση των παρακάτω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στην οδό Ασκληπιού, από τη συμβολή της με την οδό Μανδηλαρά, έως τη συμβολή της με την οδό Ιουστινιανού, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή οδού Ασκληπιού (Οδός Ήπιας Κυκλοφορίας του Δήμου Λαρισαίων» θα ισχύσει για χρονικό διάστημα έως και 07-10-2019 καθ’ όλο το 24ωρο και ως ακολούθως:

Α1′ ΦΑΣΗ (από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου):
  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων P-8, Ρ-50, Ρ-49. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου.

Β2′ ΦΑΣΗ (από την οδό Ηπείρου έως την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων):
  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Ηπείρου έως την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων P-8, Ρ-50α, Ρ-49, Ρ 508, Π-25. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Ασκληπιού, Βουλγαροκτόνου, Παναγούλη και Οικονόμου εξ Οικονόμων.

Γ3′ ΦΑΣΗ (από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων έως την οδό Ιουστιανού):
  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων έως την οδό Ιουστιανού σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων P-8, Ρ-51δ, Π-25. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Φρ. Ρούσβελτ και Παναγούλη.
[ads-post]

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη του Δήμου Λαρισαίων.





Newsroom larisacitynews.GR









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια