ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ληστεία με την απειλή όπλου σε κατάστημα ειδών περιπτέρου στον Βόλο

Ληστεία με την απειλή όπλου σε κατάστημα ειδών περιπτέρου στον Βόλο


Από δύο άτομα που φορούσαν κράνη και συνελήφθησαν στην Άφησσο

Ληστεία με απειλή όπλου έγινε στις 4.15 σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα ειδών περιπτέρου και μίνι μάρκετ στην οδό Αναπαύσεως, την οποία εξιχνίασε άμεσα η Αστυνομία συλλαμβάνοντας τους δύο δράστες, στην Άφησσο, αφού τους παρακολούθησε αστυνομικός που πήγαινε στην υπηρεσία του. Στην υπόθεση εμπλέκεται και τρίτο άτομο, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί επίσης.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έγινε ακόμη, ωστόσο διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες, που φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας, μπήκαν στο κατάστημα, που είναι ιδιοκτησίας του προέδρου των Περιπτεριούχων Μαγνησίας και αντιπροέδρου της ΟΕΒΕΜ Βασίλη Τόπα, στην οδό Αναπαύσεως και αφού απείλησαν την υπάλληλο με πιστόλι, άνοιξαν το συρτάρι και έκλεψαν ποσό 1000 € περίπου.

Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα, ωστόσο η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ αυτή την ώρα γίνεται έρευνα για την ταυτοποίησή τους, το όπλο εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν είναι αληθινό και θα ακολουθήσουν κατ΄οίκον έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων.

Ευτυχώς, οι δύο δράστες, ο ένας είναι αλλοδαπός και ο δεύτερος Έλληνας, δεν χτύπησαν την υπάλληλο και δεν προκάλεσαν άλλες ζημιές στο κατάστημα.

Στη ληστεία, σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκεται και τρίτο άτομο, το οποίο έχει συλληφθεί από την Αστυνομία, αφού ταυτοποιήθηκε.

[ads-post]

Τους αντιλήφθηκε αστυνομικός 

Ένας αστυνομικός που πήγαινε στην υπηρεσία του αντιλήφθηκε και παρακολούθησε τους δύο δράστες της ληστείας τα ξημερώματα, ενώ η Αστυνομία εξετάζει και την εμπλοκή τρίτου ατόμου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τόπα, γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα δύο άτομα ένας Αλβανός και ένας Έλληνας μπήκαν στο κατάστημα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν η υπάλληλος, καθώς οι δύο νεαροί ντελίβερι είχαν παραγγελίες να παραδώσουν.

Οι δύο δράστες, φορώντας κράνη και με την απειλή όπλου που κρατούσε ο ένας, έκαναν στην άκρη την υπάλληλο κι άρπαξαν από το ταμείο χρήματα περίπου 1.000 – 1.200 €. Στη συνέχεια αποχώρησαν αστραπιαία με μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες σταμάτησαν σε τυροπιτάδικο της πόλης και αστυνομικός που μετέβαινε στην υπηρεσία του, τους αντιλήφθηκε και αφού είχε δοθεί σήμα για τη ληστεία, ενημέρωσε τους συναδέλφους τους και στη συνέχεια τους παρακολούθησε διακριτικά.
Οι δύο δράστες συνελήφθησαν κοντά στην Άφησσο από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ ακολούθησε τις επόμενες ώρες και η σύλληψη τους τρίτου δράστη, που επίσης είναι Έλληνας.

Ο κ. Τόπας ευχαριστεί πολύ την Αστυνομική Διεύθυνση για όλο τον συντονισμό και την οργάνωση. «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ ως Πρόεδρος των Περιπτερούχων για την όλη κινητοποίηση», δήλωσε.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί μέρος των χρημάτων που εκλάπησαν.





Πηγή: www.magnesianews.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια