ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Χρυσοχόου στη Λάρισα

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Χρυσοχόου στη Λάρισα


Ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης οι εργασίες για την ανακατασκευή δρόμων στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου. Η αρχική παρέμβαση αφορά το τμήμα από την Χρυσοχόου έως και την οδό Ελευσίνος στο συνολικό τρίγωνο παρέμβασης για την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Χρυσοχόου-Νικηταρά-23ης Οκτωβρίου. Οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν έως και τις αρχές του 2020 για το πρώτο τμήμα της παρέμβασης.

[ads-post]

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την περίοδο εργασιών

Σε ότι αφορά τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν τεθεί σε ισχύ αφορούν την οδό Χρυσοχόου – Ελευσίνος, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή οδών συνοικίας Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Λαρισαίων (Α’ ΦΑΣΗ) για χρονικό διάστημα από 19-08-2019 έως και 19-10-2019, καθ’ όλο το 24ωρο και ως ακολούθως:

Α1′. ΣΤΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ-ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ:
-Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων. α) Σε τμήμα της οδού Χρυσοχόου, από την οδό 23ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με τις οδούς Ριζοπούλου και Περικλέους και β) Στην οδό Ελευσίνος, σύμφωνα με την εργοταξιακή μελέτη και χρήση πινακίδων P-8, Ρ-50α, Ρ-508, Ρ-49. – Την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την οδό Χρυσοχόου στην οδό 23ης Οκτωβρίου πριν την σηματοδοτούμενη διάβαση πεζών σύμφωνα με την κατεύθυνση των οχημάτων.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη του Δήμου Λαρισαίων και ενδεικτικά μέσω των οδών 23ης Οκτωβρίου και Ριζοπούλου.





Πηγή: www.larissanet.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια