ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Στη Λάρισα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου το Αντάμωμα των Πελοποννήσιων




Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου το Αντάμωμα των Πελοποννήσιων. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο Σύνδεσμος Πελοποννησίων Ν. Λάρισας «Ο Μωριάς». Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας οι διοργανωτές τόνισαν τα εξής:


Νίκος Λιούπας – Περιφερειακός Σύμβουλος: 

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκτός από το να δημιουργεί υποδομές, ασφαλείς δρόμους και να κατασκευάζει σχολεία, ρίχνει μεγάλο βάρος και στο τομέα του Πολιτισμού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου να συνδιοργανώνουμε με το Σύλλογο Πελοποννησίων Λάρισας και το Δήμο Λαρισαίων «το 7ο Αντάμωμα Πελοποννησίων». Άνθρωποι με κοινή καταγωγή και ρίζες συναντιούνται για ένα διήμερο στη Λάρισα. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε πάντα δίπλα σε συλλόγους οι οποίοι προβάλλουν την πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδόσεις. Πιστεύουμε ότι λαός χωρίς ιστορική μνήμη δεν έχει μέλλον. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλούμε όλους τους Πελοπονησίους της Θεσσαλίας να άρουν μέρος στο 7ο Αντάμωμα».


Θανάσης Αδαμόπουλος – Αντιδήμαρχος Οικονομικών: 

«Ως Δήμος Λαρισαίων στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Από την πρώτη στιγμή είμαστε σε επικοινωνία με το Σύλλογο Πελοποννησίων Λάρισας και είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται την πόλη μας. Αυτό βοηθάει στην εξωστρέφεια της πόλης με την παρουσία πολλών επισκεπτών. Ο συγκεκριμένος σύλλογος όπως και άλλοι δίνουν ζωή στην πόλη μας γι’ αυτό το λόγο ο Δήμος Λαρισαίων δίνει μεγάλη βαρύτητα. Ενώ συγχρόνως μας διδάσκουν την ιστορία και την παράδοση. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Αντάμωμα, εμείς είμαστε εδώ να στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις και καλούμε όλους να παρευρεθούν».

[ads-post]

Γιάννης Αλειφέρης – Πρόεδρος Συνδέσμου Πελοποννησίων Ν. Λάρισας «Ο Μωριάς» : 

«Ο Σύνδεσμός μας γιορτάζει τα 110 χρόνια από την ίδρυσή του. Με την ευκαιρία αυτή αποφασίσαμε να διοργανώνουμε το 7ο Αντάμωμα Πελοπονησίων στη Λάρισα. Πιστεύουμε να καταφέρουμε να γίνει μια καλή διοργάνωση και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη της Λάρισας. Καλούμε όλους να αγκαλιάσουν αυτή τη διοργάνωση». 


Λένα Λιάγκουρα – Γραμματέας Συνδέσμου Πελοποννησίων Ν. Λάρισας «Ο Μωριάς»: 

«Να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λιούπα για το ενδιαφέρον που έδειξε, τον Αντιδήμαρχο Λαρισαίων κ. Αδαμόπουλο ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Πελοπόννησο. Να ενημερώσουμε το λαρισαϊκό κοινό ότι στην Πινακοθήκη το Σάββατο στις επτά το απόγευμα θα συγκεντρωθούν δεκαέξι σύλλογοι Πελοποννησίων από όλη την Ελλάδα. Θα έχουμε μια εξαιρετική βραδιά».








Newsroom larisacitynews.GR










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια